Klimat to kojarzy mi się ze sztuką przez duże SZ.
Czyli - jestem na nie.
Szukaj
Klimat to kojarzy mi się ze sztuką przez duże SZ.
Czyli - jestem na nie.
Bardzo sie podoba! Ładne kolory, ciekawe ale nie przesadzone niebo, przyjemny kadr, dobrze "opowiedziany" temat! Krotko mowiac - solidna robota!
Puszki i słoiki...
Bardzo dobre foto, ja bym dodal ramke, moim zdaniem az sie prosi i to w czarnych barwachdodalo by to wrogosci tego zachmurzenia.
D700,D200, F100, F, F2, F3, EL, FE2, Nikkormat FT2, Nicca Tower, Canon A1, F1, FTb, Olympus E1, OM1, OM10, Kodak 35, Pentax SP2, ME, Ricoh KR, 500G, Fuji i ZenitE
to zdjęcie jak widać może się podobać lub ... nie![]()
Ja osobiście bardziej skłaniam się do takiego stwierdzenia : niewątpliwie autor próbował wykorzystać aurę i widoczki i nawet mu po części to wyszło lecz fotka niestety nie powala. Brak w niej jakiegoś dominującego motywu...
Może gdyby wyeliminować te dachy w DP rogu to byłoby lepiej - ale to na etapie kadrowania aparatem a nie w PS-ie.
Choć na upartego to i w kwadracie myślę że fajniej by się je oglądało
Podoba się...Być może dlatego,że ma perspektywę powietrzną tak ważną w pejzażu,nieprzewaloną kolorystykę,..Kadrowo też to ma sens,..kościół ładnie równoważy zabudowania miejskie,..to wszystko uwikłane w jakże uroczych,zielonych przeszkadzajkach,które sprawiają,że dużo dzieje się nie tylko na niebie,ale i ziemi. Być może jest to zwykły pstryk,..ale czy nie zdarzały się Wam koledzy,takie pstryki które po wypadzie w plener okazywały się bardziej wartościowe,od tych przemyślanych kadrów na które tak liczyliście?...
Dobrze pokazałeś temat zawarty w tytule, ... i to właśnie mnie się
podoba![]()
Pozdro. Wojtek
Bardzo fajnie,w dobrych kolorach.Można dać rameczkę...![]()
Pozdrawiam
Andrzej.
Przychylam się do opinii, że ta fotka może się podobać i mi się podoba
Dobry kadr podparty ładnym dramatycznym niebem![]()
Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog
Skontaktuj się z nami