Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    autograf
    Gość

Domyślnie

Klimat to kojarzy mi się ze sztuką przez duże SZ.
    Czyli - jestem na nie.

Domyślnie

Bardzo sie podoba! Ładne kolory, ciekawe ale nie przesadzone niebo, przyjemny kadr, dobrze "opowiedziany" temat! Krotko mowiac - solidna robota!
    Puszki i słoiki...

Domyślnie

Bardzo dobre foto, ja bym dodal ramke, moim zdaniem az sie prosi i to w czarnych barwach dodalo by to wrogosci tego zachmurzenia.
    D700,D200, F100, F, F2, F3, EL, FE2, Nikkormat FT2, Nicca Tower, Canon A1, F1, FTb, Olympus E1, OM1, OM10, Kodak 35, Pentax SP2, ME, Ricoh KR, 500G, Fuji i ZenitE

Domyślnie

to zdjęcie jak widać może się podobać lub ... nie
    Ja osobiście bardziej skłaniam się do takiego stwierdzenia : niewątpliwie autor próbował wykorzystać aurę i widoczki i nawet mu po części to wyszło lecz fotka niestety nie powala. Brak w niej jakiegoś dominującego motywu...
    Może gdyby wyeliminować te dachy w DP rogu to byłoby lepiej - ale to na etapie kadrowania aparatem a nie w PS-ie.
    Choć na upartego to i w kwadracie myślę że fajniej by się je oglądało

Domyślnie

Podoba się...Być może dlatego,że ma perspektywę powietrzną tak ważną w pejzażu,nieprzewaloną kolorystykę,..Kadrowo też to ma sens,..kościół ładnie równoważy zabudowania miejskie,..to wszystko uwikłane w jakże uroczych,zielonych przeszkadzajkach,które sprawiają,że dużo dzieje się nie tylko na niebie,ale i ziemi. Być może jest to zwykły pstryk,..ale czy nie zdarzały się Wam koledzy,takie pstryki które po wypadzie w plener okazywały się bardziej wartościowe,od tych przemyślanych kadrów na które tak liczyliście?...

Domyślnie

Dobrze pokazałeś temat zawarty w tytule, ... i to właśnie mnie się
    podoba
    Pozdro. Wojtek

Domyślnie

Bardzo fajnie,w dobrych kolorach.Można dać rameczkę...
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Przychylam się do opinii, że ta fotka może się podobać i mi się podoba

Domyślnie

Dobry kadr podparty ładnym dramatycznym niebem

Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów