Mirek!! Ty mówiłeś, że to moje foto udane, ale jak ja zobaczyłem to Twoje, to aż wstyd tego mojego pokazywać!! Pojechałeś ze mną pierwszy raz, a zdjęcie które tu zobaczyłem powala z nógGratki i więcej takich udanych kadrów
![]()
Szukaj
Mirek!! Ty mówiłeś, że to moje foto udane, ale jak ja zobaczyłem to Twoje, to aż wstyd tego mojego pokazywać!! Pojechałeś ze mną pierwszy raz, a zdjęcie które tu zobaczyłem powala z nógGratki i więcej takich udanych kadrów
![]()
Nie zawsze mów, co wiesz; ale zawsze wiedz, co mówisz!
MAŁOPOLSKA GRUPA FOTOGRAFICZNA - zatrzymać czas
Dla mnie rewelacjaładnie, oryginalnie
Aviation Photography by Qna
Grillowane marchewki, alpejskie szerszenie w bitej śmietaniei wulkan w sosie bałkańskim
Bardzo mi się podoba ta fota. Świetnie złapałeś moment z ptakami![]()
I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
http://instagram.com/adrwoz
Kapitalne zdjęcie!![]()
OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.
Super!
Milo "Cie" ogladac w dziale lotnictwo.
Fota przednia. Tez mialbym watpliwosc jak majac ten kadr pokazac jednoczesnie klimat samolotka z ptaszydelkami i sympatyczny klimat lampek w lewym dole.
Mysle ze zrobil bym to samo.
Pozdrawiam.
Super tylko nie sądziłem, ze tam tyle ptactwa lata
Pozdr.
Nikon System
Kolorki ladnepanoramki tez lubie..
Robiliscie z tej gorki kolo autostrady? Zaqer zdradz jaka trzeba miec ogniskowa zeby zlapac stamtad te latajace maszyny?
Przymierzam sie i przymierzam zeby w koncu tam wyskoczyc cos pofocic, ale cos sie zebrac nie moge![]()
d700
Świetne, jak tak zaczynasz to dalej będzie już coraz lepiej
KS
Deluxe Limited Edition with Bonus Track & DVD
Dzięki za miłe przyjęcie w dziale lotnictwa. To naprawdę wdzięczna robota do której wreszcie się przekonałem, bo zawsze zastnawiało mnei to co jest takiego fajnego w fotografowaniu samolocików. Od soboty już wiem.
Zuzus - Wybieramy sie tam z grupą Małopolską w którąś sobotę/niedzielę więc zabierzesz się z nami. Ja fotografowałem 70-300VR f/4.5-5.6 i to jest robione akurat na tej krańcowej wartości, ale kolega robił standardem 18-70 i też miał ciekawe efekty w nieco bardziej ogólnym planie.
Jeśli chcesz zobaczyć więcej przyjdź jutro do Klubu Pauza (floriańska 1o godz. 20, tam pokazujemy i omawiamy swoje prace. Szczegóły w podforum grupy małopolskiej.
Skontaktuj się z nami