Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 33

Wątek: Balice...

Domyślnie

Mirek!! Ty mówiłeś, że to moje foto udane, ale jak ja zobaczyłem to Twoje, to aż wstyd tego mojego pokazywać!! Pojechałeś ze mną pierwszy raz, a zdjęcie które tu zobaczyłem powala z nóg Gratki i więcej takich udanych kadrów
    Nie zawsze mów, co wiesz; ale zawsze wiedz, co mówisz!
    MAŁOPOLSKA GRUPA FOTOGRAFICZNA - zatrzymać czas

Domyślnie

Dla mnie rewelacja ładnie, oryginalnie
    Aviation Photography by Qna
    Grillowane marchewki, alpejskie szerszenie w bitej śmietanie i wulkan w sosie bałkańskim

Domyślnie

Bardzo mi się podoba ta fota. Świetnie złapałeś moment z ptakami
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Domyślnie

Kapitalne zdjęcie!
    OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.

Domyślnie

Milo "Cie" ogladac w dziale lotnictwo.
    Fota przednia. Tez mialbym watpliwosc jak majac ten kadr pokazac jednoczesnie klimat samolotka z ptaszydelkami i sympatyczny klimat lampek w lewym dole.
    Mysle ze zrobil bym to samo.
    Pozdrawiam.

Domyślnie

Super tylko nie sądziłem, ze tam tyle ptactwa lata

Pozdr.
    Nikon System

Domyślnie

Kolorki ladne panoramki tez lubie..

Robiliscie z tej gorki kolo autostrady? Zaqer zdradz jaka trzeba miec ogniskowa zeby zlapac stamtad te latajace maszyny?
    Przymierzam sie i przymierzam zeby w koncu tam wyskoczyc cos pofocic, ale cos sie zebrac nie moge
    d700

Domyślnie

Świetne, jak tak zaczynasz to dalej będzie już coraz lepiej

KS
    Deluxe Limited Edition with Bonus Track & DVD

Domyślnie

Dzięki za miłe przyjęcie w dziale lotnictwa. To naprawdę wdzięczna robota do której wreszcie się przekonałem, bo zawsze zastnawiało mnei to co jest takiego fajnego w fotografowaniu samolocików. Od soboty już wiem.
    Zuzus - Wybieramy sie tam z grupą Małopolską w którąś sobotę/niedzielę więc zabierzesz się z nami. Ja fotografowałem 70-300VR f/4.5-5.6 i to jest robione akurat na tej krańcowej wartości, ale kolega robił standardem 18-70 i też miał ciekawe efekty w nieco bardziej ogólnym planie.
    Jeśli chcesz zobaczyć więcej przyjdź jutro do Klubu Pauza (floriańska 1 o godz. 20, tam pokazujemy i omawiamy swoje prace. Szczegóły w podforum grupy małopolskiej.

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów