Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 33

Wątek: Balice...

Domyślnie Balice...

Wiem, że nie powinienem zapuszczać się w ten dział nie mając żadnego pojęcia o zdjęciach lotniczych, a jeszcze mniej doświadczenia, ale musiałem udokumentować mój pierwszy raz i pochwalić się nim na forum.
    Liczę na wyrozumiałość.

Niestety tylko jedno bo tak to jest, że człowiek się uczy na błędach, a zanim się nauczy to już robi się ciemno i samoloty wszystkie poleciały w siną dal...

Domyślnie

Jak dla mnie bomba. Szczególnie te światła na pasie. Tylko co tam robią te ptaki...już widzę ten syf jak się któryś zassie do silnika i potem cały wirnik upaćkany krwią, pachnący spalonym kurczakiem...
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

Super. Fajne ujęcie i równie fajne kolorki. Jak na pierszy raz - Gratulacje!

Domyślnie

nie napisze nic nowego, świetne ptaszki dla mnie tutaj in plus, ze światełkami spoko, ładne ciepłe światło na samolocie. Fajne

Domyślnie

świetne, jak na pierwszy raz
    samolot ładnie zagrał

Domyślnie

Bardzo udane, szkoda ze takie szerokie, nie moge obejrzec calego na raz

Ale w duzym formacie wygladaloby cudnie.
    Pozdrawiam,
    Paweł
    Mój Instagram

Domyślnie

Bardzo bardzo na tak,
    świetny kadr [choc faktycznie ciut za mocna panoramka] piękne światełko, no i to co przy fotach cywilnych maszyn jest mało spotykane .... czyli cos się dzieje

Domyślnie

dolacze sie do pochwal... ptaki, swiatelko, kadr daje zdjecie ktore ma cos wiecej statystyczne 'zdjecie samolotu'

udany debiut imho

Domyślnie

No tak... Jak będe wywoływał to trzeba będzie przyciąć...
    (A takie formaty panoramiczne to już moja słabość)

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów