Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Domyślnie [semyazza] MACROwątek

Ja też chce mieć swój

tą serię mogę opisać jednym zdaniem - oczekując na 105kę. Obiekty może nie są wybitnie ambitne, ale to dobra szkoła robienia powiększeń i wystarczy wyjść przed dom. Poniższe zdjęcia to efekty dzisiejszego dziesięciometrowego wypadu

Pozdrawiam
    ".....a nie mowilam ci, ze Nikonami robi sie najlepsze zdjecia? To musiales kupic tego gownianego canona i sam sie o tym przekonac....." malżonka, listopad 2009

Domyślnie

A mi się nawet podoba,całkiem przyjemne zdjęcia. 1 i 4 milusie.
    -"Żyj na huśtawce życia,Żyj ! Bo tylko raz dany nam czas !!!"-

Domyślnie

1 naj , popracuj nad światłem za ostre mz

pozdr. arachiusz
    arachiusz.pl

Domyślnie

jak juz bede mogl uzyc r1, to pewnie sie to zmieni
    na razie te byly robione canonem na manualu - nikona na razie nie mam jak uzyc, bo brakuje mi "normalnego" obiektywu do macro - 85ka sie nie sprawdza
    to ostre swiatlo o ktorym piszesz, to swiatlo sloneczne - na zdjeciach jest pomieszanie swital slonecznego i blyskowego
    ".....a nie mowilam ci, ze Nikonami robi sie najlepsze zdjecia? To musiales kupic tego gownianego canona i sam sie o tym przekonac....." malżonka, listopad 2009

Thumbs up

mnie najbardziej przypadł zielony na różowym, czyli nr 7

Domyślnie

w świetle zastanym

dziękuję

Domyślnie

mimo jakiegokolwiek braku odzewu - wrzucam nastepne.

Domyślnie

Sympatyczna dziesiątka z pięknymi kolorkami.
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Od 1 do 8 nic nie widać . 9 kadrowo ciut za dużo dołu .10 bardzo odważny kadr ...brawo , mimo że obszerny świetny , kolory mega jedynie rozłożenie głębi kuleje.
    Pozdrawiam Artur Moja galeria

Uprawnienia umieszczania postów