Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Slupy

Domyślnie Slupy

Witam wszystkich serdecznie. ogladając od jakiegoś czasu forum nikona postanowiłem również podzielić się swoją fotką, a może i kilkoma zobaczymy czy się w ogóle nadają te zdjęcia.
    Fotka zrobiona Nikondem D80 obiektyw 85mm 1.8
    1.

Domyślnie

do mnie nie przemawia zafarb zielony na niebie, ale to może dlatego że Nikondem robione

kulten
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez alfapasje Zobacz posta
    do mnie nie przemawia zafarb zielony na niebie, ale to może dlatego że Nikondem robione
    Ale uszczypliwiec .

Poza tym drobnym nietaktem kolega ma rację. Balans bieli leży zupełnie.
    Osobiście kadr do mnie nie przemawia choć to już można zrzucić na karb gustu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kulten Zobacz posta
    Ale uszczypliwiec .

Poza tym drobnym nietaktem
    A tam nietaktem Całkiem pokojowo i żartobliwie mówiłem. A WB wygląda na ustawiony jak na nocne fotografie. Bardzo niska temperatura.

Domyślnie

hehe, no móglbym teraz poprawke zrobić co do Nikonda ale wtedy druga część posta alfapasje nie miałaby sensu, więc zostawie tak jak jest. Jeśli chodzi o uwagi, to z pewnością się przydadza. Thx

Domyślnie

WB leży to jedno ale sam kard jak dla mnie nie ciekawy. Nie ma na czym oka zawiesić.
    How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
    !BLOG

Domyślnie

no teraz to będe uszczypliwy ale co to jest to drugie podejście? Kompletnie nie rozumiem.

Domyślnie

Pomyślałem, że może ciekawie wyglądać ten widoczek w odbiciu w lusterku, ot tak

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cyrasek Zobacz posta
    Pomyślałem, że może ciekawie wyglądać ten widoczek w odbiciu w lusterku, ot tak
    no nieee.
    autor usiłował coś powiedzieć, ale nie za bardzo mu to wyszło. Nie niesie żadnych walorów artystycznych ani technicznych.

mz. kosz. ani to fajne, ani dobre technicznie

Domyślnie

no dobra to skoro jest, aż tak cienkie, to kosz.

Uprawnienia umieszczania postów