Szukaj
swietny material... chociaz kilka fotek bym stad wyrzucil![]()
regulamin
takie troche starawe :P
FunBoy: a co byś wyrzucił i dlaczego?
Obiv: no wiesz, musiało dojrzeć ;P
jak dla mnie bardzo dobry reportaż, doskonałe przejście do BW. Gratuluję!
Dziękuję wszystkim za uwagi!
1 - ewentualnie można wywalić - chociaż pokazuje z bliska i wyraźnie pracowników stoczni.
2 - jak dla mnie, to najważniejsze zdjęcie; poruszył mnie Pan z prawej, który naprawdę był przejęty tym co się działo
4 - ok - chociaż warto też pokazać co o całym zamieszaniu myśli dziatwa
9 - kolejne ważne zdjęcie; jak dla mnie, widać na nim emocje; choć jest słabe technicznie (ostrość - zapomniałem ustawić odpowiedni czas dla tele), to IMHO warte pokazania w tym kontekście; już bym prędzej 10, wywalił - chciałem jakiś detal pokazać, ale zdjęcie w sumie bez rewelacji i można się obejść bez niego
13 - no a nie należy pokazać jak statek na wodzie wygląda?
15 - zgoda; chociaż dziewczyna ładna i w stoczniowym wdzianku...
16 i 17 - jak dla mnie ważne zdjęcia, zwłaszcza 17 - ale to już pewnie kwestia indywidualnych skojarzeń
Dzięki za uwagi! Pozdrawiam!
pan na 2 (i flaga w tle) tez mnie strasznie uderzyl, ale niestety to jest jedyny mocny punkt tego zdjecia... cala reszta (wlacznie z polaczeniem pana z flaga, ktora to wychodzi mu z glowy) stanowi straszny balagan w kadrze... generalnie byl potworny potencjal, ale niestety zostal zmarnowany
9 faktycznie jest dobra... moze wywalilem ja w wyniku tego, ze na 8 wiecej sie dzieje i bardziej przyciagnela moje oko... oba sa zbyt podobne aby je razem umieszczac
w przeciwienstwie do 13... 12 duzo bardziej do mnie gada... a to za sprawa jednego bardzo mocnego detalu... zobacz co sie dzieje dokladnie na srodku dzioba... swietnie uchwyconewiec wolalem 12, niz plywajacy stateczek na 13... pozwol widzowi domyslac sie pewnych faktow... nie pokazuj wszystkiego
chociaz idealnym zamknieciem tego reportazu bylby odplywajacy statek... ale faktycznie odplywajacy juz z portu - czyli kadr, gdy jest juz w oddali i wyplywa na pelne moze... oczywiscie pokazujac, ze faktycznie wyplywa z portu
ale wiadomo - nie zawsze mozna miec wszystko
no to chyba tyle z mojej strony![]()
regulamin
Skontaktuj się z nami