Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Wątek: Luźny widoczek

Domyślnie

Po poprawkach - super. Sielanka jak marzenie

Domyślnie

Jest OK...luzik..
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Na pewno będzie to odosobniona opinia,ale wybieram drugą fotografię,..pierwsza jak dla mnie jest nieprawdziwa kolorystycznie,..takiego nieba to szukać w wysokich górach,albo na Antarktydzie,..stokrotki giną w jadowitej zieleni...Kadr przedstawia zwykły,sielski krajobraz i nie widzę żadnego uzasadnienia aby go serwować w tak ostrej kolorystyce,..no ale to być może takie moje nie do końca trafne odczucie. Pozdrawiam.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mamoń Zobacz posta
    Na pewno będzie to odosobniona opinia,ale wybieram drugą fotografię,..pierwsza jak dla mnie jest nieprawdziwa kolorystycznie,..takiego nieba to szukać w wysokich górach,albo na Antarktydzie,..stokrotki giną w jadowitej zieleni...Kadr przedstawia zwykły,sielski krajobraz i nie widzę żadnego uzasadnienia aby go serwować w tak ostrej kolorystyce,..no ale to być może takie moje nie do końca trafne odczucie. Pozdrawiam.
    Chyba trafne. Druga wersja, po korektach o których słusznie wspomnieli koledzy - wcześniej, będzie fajna. Jedynka była tako trochę eksperymentalna. No ale jak wszyscy bawią się w Boga, to ja też chcę

Wszystkim dziękuję za uwagę. Ps. Fajne mam widoczki, kawałek od chałupy - no nie???

Domyślnie

dwojeczka ok jedynka byla za cukierkowa dla mnie ,,,,,, no widoczki masz swietne

Domyślnie

Wole kolory pierwszego, ale niebo wyglada jakbys je blurował, szczegolnie przy horyzoncie.
    Puszki i słoiki...

Domyślnie Arabska Ślicznota.

Zdjęcie z tego samego wypadu. Wisiałem na płocie i co rusz szturchał mnie elektryczny pastuch, stąd kadr może nie powala ale ślicznota jest słodka.

Domyślnie

ale z pomaranczowym koniem to juz przegiałes
    Puszki i słoiki...

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów