Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Domyślnie Całuśny plener

Ostatni mój tegoroczny plener jakiś taki wyjątkowo "całuśno-tulący" wyszedł.
    Może i nie ma co się dziwić skoro temperatura nie przekraczała 12 st. C.

1.
    2.
    3.
    4.
    5.
    6.
    OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.

Domyślnie

jak dla mnie pozytywnie
    D3S / D700 / 14-24 2,8 / 24-70 2,8 / 70-200 2,8 / 35 1,4 / 85 1,4 / SB-800 / SB-900 / NEC PA 271W / i inne takie....

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Lodz - Southampton

Domyślnie

Bardzo ladny set.

Najmniej przemawia do mnie 2 i 6.

Przy 2 widzialbym lepsze BW ... tam suknia jest wlasciwie szara.
    Prz 6 brakuje mi emocji takich jak na 3 i 4.

Mozna wiedziec na jakim sprzecie pracujesz (body, obiektyw). Szczegolnie fotki 1, 3, 4, 5 jesli to nie tajemnica

Pozdrawiam,
    Pawel
    D80, N18-70 kit, S30/f1.4

Domyślnie

Hej,

Podoba mi się 4rka,
    Podoba mi się tez koncept i kolorystyka na jedynce (mam wrazenie inspirowania sie kolegą Adamem - ale zeby bylo jasne nie widze w tym nic złego) tak tylko myśle czy gdyby tak PM dac po prawej to by się lepiej nie zrównoważyło. Ale to takie moje dywagacje.

pozdrawiam,
    TymancjO /Tomasz Tomanek/
    głównie |D800|D700|80-200/2.8|85/1.8|17-35/2.8|
    "...to jest moja wina, i moge ja zwalić na kogo chcę!" Homer Simpson

Domyślnie

Fajny plenerek najbardziej podoba mi się 3 i 4 najmniej 2, jakoś tak zbyt centralnie, ale ogólnie gdyby ktoś mi zrobił takie zdjęcia byłbym zadowolony.

Domyślnie

Najbardziej podoba mi się 1 i 4 i 5.
    4 i 5 świetne dlatego, że główny temat dobrze został wkomponowany w otoczenie (ludzie i miasto nie przeszkadzają i nie odciągają uwagi).

Domyślnie

ładnie ładnie, nie ma to jak morskie klimaty

Domyślnie

Bardzo dziękuję wszystkim za sugestie i opinie.

Obróbka b/w póki co jeszcze u mnie mocno kuleje, szczególnie jak kadr jest "gorzej" naświetlony.
    Ale mam nadzieję, że i z tym sobie z czasem poradzę.

tymancjo tak, staram się oglądać dobre fotografie (w tym i Adama) i szukać w nich inspiracji.
    Obecnie testuję też nowy wywoływacz LightZone (powiem, że nawet całkiem ciekawy) gdyż PS Elements mnie dokońca nie zadowala, a na PS CS póki co mnie nie stać.

Cytat Zamieszczone przez altrey Zobacz posta
    Mozna wiedziec na jakim sprzecie pracujesz (body, obiektyw). Szczegolnie fotki 1, 3, 4, 5 jesli to nie tajemnica
    Pozdrawiam,Pawel
    Żadna tajemnica.
    Body D300
    1-2. N17+35/2,8
    3-4. N85/1,4
    5-6. S30/1,4

7. No dobra skoro jednyka się podobała, to jeszcze inny kadr w stylu jedynki. Tym razem mniej całuśny za to chyba lepszy (mam nadzieję?).

8. A tu inna wersja szóstki, może tu jest więcej uczucia?
    OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.

Domyślnie

Na 6 i 8 przeszkadza mi błysk, ale pozostałe są naprawdę bardzo dobre Podoba mi się staranne kadrowanie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Archibald Zobacz posta
    Na 6 i 8 przeszkadza mi błysk ...
    Mi niestety też przeszkadza, a najgorsze jest to, że na lcd wyglądało wszystko OK.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów