Hello,
Dzień nieuchronnie zmierzał ku końcowi żegnany ciepłym światłem zachodu, aż tu nagle zupełnie niespodziewanie zobaczyłem pobliski wodospad
A prezentował się on mniej więcej tak jak na załączonym obrazku.
Szukaj
Hello,
Dzień nieuchronnie zmierzał ku końcowi żegnany ciepłym światłem zachodu, aż tu nagle zupełnie niespodziewanie zobaczyłem pobliski wodospad
A prezentował się on mniej więcej tak jak na załączonym obrazku.
Ciekawa praca w fajnym ciepłym odbiorze dzięki zachodowi słońca. Dobrze domknięte z lewej aby pokazać geologię masywu i skał. Mało tu takich wodospadów jest prezentowanych, gdzież to takie miejsce jest?
Absolutna magia! Fantastyczne wykonanie i nie mam sie do czego przyczepić. GRATULUJE OKA.
Ostatnio edytowane przez Sebastianito ; 12-11-2017 o 20:49
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
DziękujęZdjęcie z okolic gniazda szwajcarskich Szerszeni (F-18 Hornet) w Meiringen. Właściwie to robiłem je z tarasu naszego domku, który stał tuż przy pasie startowym
Czegoś takiego jeszcze nie widziałem. Domek stoi bezpośrednio obok pasa i jest odgrodzony 50cm barierką za którą pasą się krowy. Coś takiego to chyba tylko w Szwajcarii.
DziękiCiesze się, że praca przypadła do gustu. Ja kurcze widziałem ostatnio znów zdjęcia z Skye. Muszę tam kiedyś wrócić
![]()
Skontaktuj się z nami