Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Domyślnie Szwajcarski Slub

Witajcie

Chcialem podzielic sie z Wami swoimi kadrami z Wesela w Szwajcarii. W sumie to Slubu z malym przyjeciem. Dla wiekszosci pewnie bedzie to troche egzotyczne jezeli napisze ze nikt oprocz kilku dzieci nie tanczyl (byla Kapela nawet fajna musze przyznac) Ogolnie inaczej to wyglada jak w PL -osobiscie wole polskie weselne klimaty
    Co kraj to obyczaj - tu np. po wyjsciu z Koscola trzeba przepilowac drewno (nie przelamujac go). Po Slubie jest Apero - skromne przyjecie z przekaskami ktore trwa ok 2 godz. uczestniczy w tym wiekszosc gosci ktorzy byli na slubie. W tym czasie robi sie zdjecia grupowe i many plener na ktory PM ma 15min-1h max. Potem Jest Fest am Abend / lub kolacja w resteuracji / lub nic uczestniczy juz tam mniejsza liczba osob. Fest am Abend, czyli cos podobnego do polskiego przyjecia weselnego ale o syto zastawionych stolach mozemy zapomniec... Przewaznie sa 2-3 dania i deser. Na stolach stoja butelki z woda i winem. i Kwiatki. I tyle Inne trunki mozna sobie zamowic wedle wlasnych upodoban (czasami PM to pokrywa a czasami nie) Zycze milego ogladania

Ps. mam nadzieje ze nie bedzie mial mi nikt za zle ze delikatnie przekroczylem ustawowe 15 zdjec

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

BONUS

Ps2. To moj drugi Slub na powaznie i bede wdzieczny za uwagi i porady
    Ostatnio edytowane przez camill_lkr ; 16-09-2014 o 22:10
    Kazdy placi za swole blendy

Domyślnie

Hmm.. nikt nic?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez camill_lkr Zobacz posta
    Hmm.. nikt nic?
    Fajne
    ... ucze sie patrzec i widziec...
    i duqa z tego...

Domyślnie

ładne kolory,może trochę za mocno wyostrzone(np.7). Fajne klimaty,nie ma takiej durnowatej pompy ,jak u nas.może ostatniego bym nie dawał.dla mnie ogólnie na duży plus.pozdrawiam

Domyślnie

Bardzo podoba mi się 16
    całość obejrzałem z ciekawości, trochę smutnawo to wygląda, 6 to wręcz jakby byli na pogrzebie, ale to pewnie specyfika tamtejszych tego typu uroczystości do jakich my nie przywyknęliśmy.
    Możesz napisać co to jest to coś co mają na tych wętkach jak młodzi wychodzą z kościoła ?
    I jeszcze ta 1, domyślam się że to ten dzwon w strefie nieostrości, ale dla kogoś niezwiązanego, dziwnie to wygląda.
    D7000 |N18-105|N28-70|N70-210|N10-24|S17-50|SB26x2|SB910| |Soligor2x|Jupiter200|Helios44M5|
    Grecja2013
    klik 1) Zabawa w RAW'ki - weź udział
    klik 2) Zabawa "zadania tematyczne" - weź udział

Domyślnie

Ładne kolory i ostrość. Jestem na tak.

Cytat Zamieszczone przez zbyszekD7000 Zobacz posta
    na tych wętkach
    Na czym?

Domyślnie

Nie udawaj Greka
    D7000 |N18-105|N28-70|N70-210|N10-24|S17-50|SB26x2|SB910| |Soligor2x|Jupiter200|Helios44M5|
    Grecja2013

Domyślnie

Hmm... dobre pytanie Mlodzi mowili ze trzeba pod tym przejsc bo taka tradycja a jak to sie nazywalo to nie zapamietalem. Pierwszy slub byl mniej tradycyjny i nie bylo takich wynalazkow. Niech zostanie ze to wetki

Domyślnie

No właśnie, bo wędki to do czego innego służą
    Grecja2013

Domyślnie

Lubie oglądać trochę inne zdjęcia niż nasze pospolite, wrzucaj tutaj czasami taki materiał. Jak na początki to bardzo fajnie

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów