Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Domyślnie dziewczyna z wiolonczelą

Nie wiem czy to odpowiedni dział - ale do innego mi jakos niespecjalnie pasowało. Seria 15 zdjęć które powstały dla promocji monodramu " Girl with cello" który bedzie wystawiany w Teatrze Gliwicka 9a w Katowicach. Miałem przyjemność wykonać te zdjęcia Wiecej możecie przeczytać na fp monodramu czyli tutaj. Poniżej tylko cztery ze zdjęć.
    Przepraszam za podpisy na zdjęciu - ale taki mam niestety wymóg ze strony organizatora.

1.

2.

3.

4.

Domyślnie

No przyjemności musiało być sporo, bo śliczne dziewczyny. Zdjęcia też fajne.

Domyślnie

Przyjemności? Małe słowo. Toć 4-ka pod klasyczną ekstazę podchodzi
    "Bezsmykowość" rozumiem, że zamierzona...?

Domyślnie

była "bezsmykowość" jak również i "smykowość" - ale nie chciałem Was zanudzać
    5.

Domyślnie

Piękne dziewczyny,nie podoba mi się ułożenie stóp praktycznie na wszystkich fotch.Pelo jakiego monitora używasz do obrobki fot.Pytam gdyż na moim kiepskim monitorze Twoje foty wyglądają świetnie.

Domyślnie

Używam 15 calowej matowej matrycy makbookowej.

Domyślnie

masz może wersję ze skrzypcami?. żartuję,bardzo ładnie zaświecone.Dziewczyny śliczne,może faktycznie ułożenie stóp takie sobie,ale to moje czepialstwo.Pozdrawiam.Piękne zdjęcia

Domyślnie

a może masz wersje bez instrumentów???? Żarcik oczywiście w zdjęciach jest dużo życia. I bardzo mi się podobają.

Domyślnie

Nie wiem o co wam lata z tymi stopami, są ok jak dla mnie. Ogólnie fajne foty, panie na pewno zadowolone. Podoba mi się ładne i równe oświetlenie całego ciała. Może dlatego, że mi zawsze nogi ciemniejsze wychodzą. Równałeś trochę w post, czy tak równo ci światło wyszło?

Domyślnie

Namawiam Piotrka na wersję skrzypcową, nawet mam właściwe skrzypce. Mam nadzieję, że da się namówić wkrótce na poprawienie tej sesji
    Nikon

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów