Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 38

Domyślnie Serwis Lowepro - coś niebywałego (kolejny raz)

Kolejny raz jestem mile zaskoczony działaniem serwisu Lowepro (Daymen Polska). Kilka dni temu w moim plecaku urwały się sznureczki, który były przywiązane do zamków. Niby błaha sprawa, ale strasznie utrudnia zamykanie mocno załadowanego plecaka. Dzwonię do serwisu, przedstawiam sprawę, a w słuchawce słyszę jedynie:

proszę podać adres, wyślemy

No ale jako to - myślę sobie. Nikt nie pyta dlaczego, nie mówi ile mam zapłacić, że to drogo, trudno i ogólnie nie da się. Nic z tych rzeczy. Miło, sympatycznie i treściwie. Bez zbędnych problemów. Nikonie! Czy ty to czytasz?!

ps. Kiedyś zgubiłem całą stopkę, do której mocowany był statyw. To było warte kilka stów. Już miałem szukać po portalach aukcyjnych, ale dla hecy przedzwoniłem do serwisu Lowepro. I wtedy pierwszy raz opadła mi kopara, jak usłyszałem "proszę podać adres, wyślemy". Myślałem, że jestem w ukrytej kamerze. Nikt nie mówił o cenie, o paragonie itd.

Jak plecaki, to tylko Lowepro!
    Ostatnio edytowane przez docxxx ; 24-01-2014 o 10:37

Domyślnie

Fajnie slyszec, "ameryka".
    Moj turystyczny kompakcik: D750, 16-35/4VR, 50/1.8G, 70-200/4VR, T 150-600, SB-900. Tylko czasu i umiejetnosci brak...

Domyślnie

A ja to się dziwię, że inne firmy tak nie robią. Nie ma, moim zdaniem, nic cenniejszego, niż klient przywiązany do marki. Taki zawsze wróci i innym będzie ze szczerym przekonaniem polecał.
    Ostatnie zdanie docxxx'a jest wiele razy skuteczniejsze, niż reklamy czy promocje.
    - Stary człowiek czytał dziecku Odyseję i ono w ogóle przestało mrugać oczami. A ty co opowiesz?
    - Przechodząca kobieta, która w deszczu złożyła parasol i zupełnie przemokła...

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Ciekawe co bys szatanskiego wysmarowal na ich temat jakby nie wyslali tych sznurkow...

Domyślnie

Również mam wyłącznie dobre doświadczenia z LowePro. Po pierwsze, to produkty naprawdę dobrze przemyślane i zaprojektowane. Wiele razy zdarzało mi się myśleć - "przydałaby się taka dodatkowa kieszonka..", "... albo uchwyt tu ..." i ku mojemu zdumieniu okazywało się, że ktoś już o tym pomyślał Z serwisem miałem do czynienia raz: kiedy uszkodził mi się zamek w poprzedniczce AW Trekkera. Po prostu dostałem od ręki nowy model w zamian, bo poprzednia seria została wycofana z produkcji.

A teraz najlepsze: mimo wycierania podłóg w klubach, brudu na festiwalach (w tym na Przystanku Woodstock), podróży samolotami, pociągami i w niezliczonej ilości bagażników ... plecaki nawet nie wyglądają na brudne. Nie mówiąc o tym, że nic się nie odpruło i nie zniszczyło. Jeden z nich odsprzedałem zresztą kilka lat temu za 75% ceny nowego i obie strony transakcji były zadowolone!

Domyślnie

Żeby nikogo nie zmuliło od tej słodyczy - tylko dlaczego tak drogo?

Pozdrawiam
    Samsung M1733, HTC Magic, Asus K53S, Lomer Borneo, gatki z targu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez skarcity Zobacz posta
    Żeby nikogo nie zmuliło od tej słodyczy - tylko dlaczego tak drogo?

Pozdrawiam
    Za jakość trzeba płacić.
    Pozdrawiam M@rcin
    Nikon D7000 + MB-D11 I N AF-S 18-300 G ED VR I N 50 1,8D I T SP 150-600 Di VC USD I
    I Lowepro Flipside 400 AW I Olympus mju Tough 6020 I

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez !AGresT Zobacz posta
    A ja to się dziwię, że inne firmy tak nie robią.
    Ależ robią. Mnie się kiedyś popsuł kilkustopniowy zewnętrzny filtr akwariowy, a konkretnie cały jego górny panel. Duży kłopot, bo: uzupełniać wodę trzeba, sprawdzać, czy domu nie zalewa itd. Zadzwoniłem do dystrybutora, żeby zapytać, ile kosztuje taka część, a potem było już tak samo jak w wypadku serwisu plecaków. Podałem adres, a następnego dnia kurier przywiózł część. O płaceniu nie chcieli słyszeć, podobnie jak nie było w ogóle dyskusji o tym, jak powstało uszkodzenie. Skutek? Jeśli kiedykolwiek będę jeszcze kupował tego typu filtr, kupię od nich.

Domyślnie

Noszę się z zamiarem kupna kabury i już chyba wiem jakiego producenta będzie.
    Wszak najwięcej mówią ci, którzy mają najmniej do powiedzenia...

Domyślnie

Firma zacna, D550 u mnie. Życzyłbym sobie takiej jakości u Nikona
    "Na początku poznaj wszystkie zasady, żeby o nich zapomnieć"
    John Coltrane

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów