Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Na grani...

Domyślnie Na grani...

... chciałbym być co dzień!

Pozdrawiam serdecznie.
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

ładnie kadr skomponowany, światło piękne, jedyne minus to ostrość w lewym dolnym no ale wszystkiego nie można mieć zdjęcie sie podoba!
    Aparat, jakieś obiektywy i torba używana.

Domyślnie

No cóż ...tym razem na nie . Chociaż.....już sam wiem, ostatnio majstrowałem przy monitorze, wydaje mi się że jest za ciepły ten śnieg na pierwszym planie. Może niech się inni wypowiedzą.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Świętochłowice

Domyślnie

Cóż można napisać... piękne zdjęcie w moim, górskim klimacie! Zobaczyłbym co się dzieje po prawej
    Nikon 610 | S18-50 2.8 | N55-200 mm VR | N50 1.8D | YN 460-II | YN 468-II | inne

Domyślnie

Ależ tam się dzieje w oddali... jak dla mnie jest sympatycznie
    D7100 / S 10-20 / N 18-105 VR/ N 70-300 VR / Slik Pro 500 DX / SB-600 /

Domyślnie

w oddali jest dobrze, ale psuje odbiór lewa część kadru, jakoś nie widzi mi się to zbocze...na bank masz coś bez tego zbocza...
    D300s/MB-D10/17-55/35/50/85/70-200/SB600/ i ... brak czasu! Fuji X-T10/X-T20/18/35/56...

Domyślnie

Chyba rzeczywiście przedobrzyłeś z ilością PP - przeszkadza i odciąga oko od skwarków planu drugiego...
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Elegancka perspektywa. Dalszy plan świetny.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Chyba rzeczywiście przedobrzyłeś z ilością PP - przeszkadza i odciąga oko od skwarków planu drugiego...
    Tutaj sie podpisze, drugi plan jest elstra, ale ten PP jest zbyt ciezki jak dla mnie.

Domyślnie

Za kolegami - PP trochę dominuje, ale w tle jest pięknie. Nie za ciepło podane?

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów