Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Domyślnie Droga mleczna nad portem

Miasto Alcudia, Majorka - pazdziernik 2013...
    Zdjecie powstalo z trzech kadrow, droga mleczna i pierwszy plan oraz chmury sa z jednego, reszta to swiatla ktore na pierwotnym pliku byly wypalone.

Domyślnie

Ogólnie fajnie się ogląda... Ale mam wrażenie, że mi te chmury delikatnie przeszkadzają. I te światła takie jakby za mgłą wszystko.

Ogólnie na tak
    Nikon D5100 |Nikon D7100 | N18-105| N35 |Nikkor 70-200 f/2.8 Grey | N55-300|Sigma 17-50 | N SB-700 |YN-560 II| revuenon 135mm f/2.8 | Velbon DF60 | RF603II

Domyślnie

Fajnie wyszedł świetlny smog nad miastem.

Domyślnie

Greg pokazuj zdjęcia które pokazywałeś wcześniej a z gwiazdami trochę poprzestań ponieważ moim zdaniem gwiazdy na tym zdjęciu na dole wchodzą w interakcję ze chmurami na dole i tak jakos to wygląda nie teges. Ogólnie zdjęcie bardzo fajne i zazdroszczę takich klimatów.

Domyślnie

może i faktycznie jakaś mgla się tam przewija, ale mi się zdjęcia podoba. nad łóżkiem bym sobie powiesił (gdybym to ja je zrobil )
    D610 + SY14/2.8 + 35/1.8G DX + 50/1.8D + SB900
    <a href="http://pawelkozera.pl/">moje www</a>

Domyślnie

Dla mnie gites jest!
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Mgielka jak i cala reszta jest w pelni swiadoma, tak wyjdzie niebo jak sa swiatla miasta, nie da sie zrobic ciemnego nieba do samego horyzontu...jezeli znajdziecie takie zdjecie to bedzie fotomontaz
    Dzieki za opinie i pozdrawiam.
    Ostatnio edytowane przez Greg77 ; 26-10-2013 o 01:16

Domyślnie

Greg77 ma racje ostatnio też robiłem podobne zdjęcia z niewielką mgłą na horyzoncie i ten sam problem (chociaż nie wiem czy to nazwać problemem bo taki urok światła nad miastem).
    Zdjęcie fajne tylko faktycznie chmurki troszkę przeszkadzają.

Domyślnie

Coś pięknego. Exif został ze zdjęcia z Drogą Mleczną?
    to be a rock and not to roll

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez drdln Zobacz posta
    Coś pięknego. Exif został ze zdjęcia z Drogą Mleczną?
    Na kazdym byla droga mleczna, zmienil sie tylko czas, reszta zostala tak samo, ale masz racje, exif jest z glownego zdjecia...dzieki za opinie.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów