Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Domyślnie Wschód słońca...

Przedstawiam mój pierwszy wschód słońca (po wyjątkowo burzowej nocy) wykonany D5100 + 35 f/1.8G, który udało mi się złapać dzisiaj ok. godziny 5. Konstruktywna krytyka mile widziana

Nikon

Gaduła Awatar zgera
    Miasto
    Siedliska, Podkarpacie

Domyślnie

Moim zdaniem troszkę za ciemno.
    NIKON D3100, NIKKOR 18-55 VR II, 18-105 VR,

Domyślnie

no ciemno, ciemno, w sumie to nie ma nic na tym zdjęciu poza ...wschodem)
    Aparat, jakieś obiektywy i torba używana.

Domyślnie

Moim zdaniem warto pomyśleć/zaplanować gdzie poczynić tytułowy wschód słońca.
    Samo wykonanie fotografii o wschodzie słońca nie spowoduje że będzie ona piękna.
    Przez Konin przepływa piękna rzeka Warta myślę że warto to wykorzystać przy następnej okazji!
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Dziękuję Panowie za komentarze i rady, które przydadzą mi się na przyszłość.

Zdjęcie nie było zaplanowane i zostało wykonane zupełnie przypadkowo. Wstając do pracy zobaczyłem w oknie wschodzące słoneczko na tle bardzo ciemnych (po wcześniejszej burzy) chmur. A że aparat akurat leżał pod ręką postanowiłem sobie (bez większego namysłu) uwiecznić swój pierwszy wschód słońca. Nic więcej. Stąd może nic ciekawego poza wschodem słońca (jak słusznie zauważył deemes) na zdjęciu nie ma. Sceneria też taka sobie.

Co do Warty ostrytux to będę musiał się nad nią wybrać (jak pogoda i czas pozwolą) bo zapewne są tam ciekawe miejsca.
    Ostatnio edytowane przez Andrzej1974 ; 01-06-2013 o 08:37
    Nikon

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez deemes Zobacz posta
    w sumie to nie ma nic na tym zdjęciu poza ...wschodem)
    Bo tak właśnie miało być. Zresztą zgodnie z tematem...
    Nikon

Uprawnienia umieszczania postów