Close

Strona 1 z 6 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 53

Wątek: c o l o u r s

Domyślnie c o l o u r s

Witajcie,

...kolorowa sesja dla magazynu Vatra. Jak zwykle jestem ciekawa Waszych typow!
    1.
    2.
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.
    9.
    10.
    11.
    12.
    13.

Pozdrawiam cieplo

Domyślnie

Świetna robota. Najbardziej podoba mi się nr 3, ale ogólnie każde zdjęcie przyjemnie się ogląda.
    pozdrawiam
    Tomek

Domyślnie

Za dużo nie ma co pisać, wszystkie mi się podobają. Najbardziej do gustu przypadł. Mi nr 10
    Pozdrawia Mirek
    Dyplomata to człowiek ,który powie ci spier... w taki sposób ,że będziesz czuł zachwyt przed zbliżającą się podróżą

Domyślnie

Znakomite Stylizacje, kolory, światło, obróbka, modelki... wszystko na najwyższym poziomie, konsekwentnie, spójnie a jednak różnorodnie Bardzo mi się podoba

Domyślnie

aaaa!! swietne sa ,probuje wybrac,ale nie moge... ;P 3 bardzo bardzo 10 ,13 no i ta niebieska tez swietna.. ogolnie wszystkie na wielki ++++++

Domyślnie

Byłem zobaczyłem i padłem na kolana! Ja to za cienki jestem żeby coś w tym temacie napisać. Nie mogę się podnieść. Prof i majstersztyk. Brawa za wszystko!
    Fuji

Domyślnie

Znakomite zdjęcia!!!
    OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.

Strona 1 z 6 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów