Szukaj
Tak paczę i paczę i...
No niby wszystko jest:
Dziewcze ładne,
światło glamourowe,
pozy też glamourowe
a jednak czegoś brakuje...
Dużo pomarańczowego widzę, pomarańczowy jest mocno nieglamourowy. Przymknięte powieki też są nieglamourowe (wiem że niektóre tak mają ale trzeba bić po łapkach...).
Tak z całego oglądania wychodzi 4 (w sensie "dobry").
P.S. A i na tym bonusie to tak ciasno, że dziewcze sobie oko wybije krawędzią zdjęcia ;>
(przy takich fryzurach trzeba moim zdaniem koniecznie ujednolicać kolor skóry głowy z twarzą, bo kuje)
Przepiękne ! Bardzo się podobają (oprócz cz-b).
Dziewczyna bardzo fotogeniczna, ale oczy mają być widoczne.
Super.
Pzdr.
D700 + N24-70 + N80-200D ED + N70-300VR, SB-900
Zdecydowanie masz rację co do koloru skóry głowy, też na to zwróciłem uwagę tylko zastanawiałem się na ile mogę poprawiać wizażystki, to w sumie miała być pokazana ich praca albo antyreklama?... (choć i tak nie mogłem się powstrzymać od poprawiania, musiałem jakoś zachować umiar)...sesja miała nazwę metamorphose, czyli pojawiało się przy tym projekcie parę dziewczyn, amatorek i były malowane i czesane przez tzw. "profesjonalistki"
yyy moja praca miała na celu pokazanie fryzury i make'up dlatego też na dwójce dziewczyna ma zamknięte oczy.... co do koloru to balans ustawiany ręcznie za pomocą szarej karty... czyli kolory naturalne (taki został nałożony make'up, no i pomiar za pomocą światłomierza Seconic)
Pozdrawiam
Tutaj jest... podpis
faktycznie mogą razić takie kolory ale taki został nałożony fluid, podkład? z resztą widać różnicę między kolorem skóry głowy a twarzą poza tym dziewczyna jest mulatką... dla porównania przesyłam zdjęcia innej modelki z takimi samymi ustawionymi parametrami... nic nie zmieniałem odnośnie balansu
Tak, wiem, widać na dekolcie, ale komentarz dotyczył zdjęcia jako całości a nie kadru i makijażu osobno ;>
Tutaj zdecydowanie lepiej.
Bardzo masywnie wychodzą ci te modelki albo za ciasny kadr,albo zła perspektywa, albo źle dobrana ogniskowa jestem na NIE
Skontaktuj się z nami