Szukaj
6 mi się podoba najbardziej. Jaki sprzecik użyty?
Wysyłane z mojego Nexus 7 za pomocą Tapatalk 2
Dzięki,sprzet to D700 i N70-200.
D700,Samsung NX1/NX300,30/2,20/2,8,16/2,4,Samyang12/2,N.35-70/2.8D,N.70-200/4G VRIII,Samyang 85/1,4,SB800
Exify w zdjęciach zostawione, wystarczą 2 kliknięcia myszką, żeby sobie sprawdzić.
Co do zdjęć, to niestety słabiutko. WB nie do końca trafiony, kadrowo dla mnie mało ciekawie. Dlaczego wszystko z poziomu trybun? Nie mówię, że nie można czy nie należy, wręcz trzeba eksperymentować z kadrem, ale tutaj wszystko masz robione z góry. Mi to nie leży. Jeszcze jakoś bronią się 6. czy 10. i takie kadry można wpleść w serie pokazywaną na forum. Ale ja dla takiej całości jak przedstawiłeś mówię nie. Z basketu zdecydowanie lepiej sprawdzają się kadry z poziomu parkietu![]()
Jakość jak na użyty sprzęt też nie powala.
Pzdr
A mógłbyś tak konkretniej,na którym WB jest nietrafiony? robiłem z balkonu gdyż miałem lepszy wgląd na sytuację i było o wiele bezpieczniej.Ja rozumię że niektórzy robią z pod kosza,tylko moim zdaniem takie zdjęcia na których widać kosz,piłkę i kawałek dłoni nie wyglądają zbyt ciekawie.
D700,Samsung NX1/NX300,30/2,20/2,8,16/2,4,Samyang12/2,N.35-70/2.8D,N.70-200/4G VRIII,Samyang 85/1,4,SB800
Zobacz na kolor ścian na zdjęciach 1,2,6,9. Zwłaszcza 2 odstaje dość znacznie od reszty. Różnice widać również gdy popatrzysz na kolor parkietu. Na części fot skóra odjeżdża w sine tony.A mógłbyś tak konkretniej,na którym WB jest nietrafiony?
Nie widzę*nic ciekawego na zdjęciach 2, 3, 5, 8. To zwykle wysocy goście i gdy wyskakują do piłki zasłaniają się wzajemnie (np. zdjęcie 5 i 9). Zdjęcia z poziomu parkietu pozwalają pokazać walkę między zawodnikami. Sytuacja np. na zdjęciu 8 mogłaby wyglądać ciekawie zrobiona z poziomu parkietu.
P.S. Wgląd można mieć w coś (w sytuację) lub do czegoś. Czasownik rozumieć w pierwszej osobie liczby pojedynczej brzmi rozumiem.Poprawnie przyimek pisze się spod.niektórzy robią z pod kosza
R6008, Y124G, Ye35, ZI; Blog
W sumie to doktor wypunktował gdzie WB jest nie halo. Dla mnie na wszystkich jest nie taki. Doktor pisał o kolorze ścian. Na tym bym się nie skupiał, bo wiem jakie potrafi być oświetlenie na halach, szczególnie w niższych klasach rozgrywkowych. Zwróć uwagę głównie na kolor skóry zawodników. Wg Ciebie jest naturalny? Na większości wpada w sino - trupiJeżeli robiłeś w RAW i na Auto WB to korekta czy to w NX2 czy ACR to kwestia 5 sekund.
Pzdr
Skontaktuj się z nami