Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Domyślnie Projekt Babia Góra nocą i świtem

Tym razem ekspresowa relacja z kolejnego pomysłu naszej Grupy. Dwa samochody 10 osób.
    Wyjazd z Krakowa o 2 w nocy. Przełęcz Krowiarki parking i ruszamy o 3.30 na czerwony szlak.
    Ciemno i ciepło… piękne rozgwieżdżone niebo… nie ma czasu na zdjęcia bo dziś inny cel.
    Na Sokolicy przystanek i foteczka zbiorowa
    1.
    W 2,5h docieramy na szczyt Babiej Góry – 1725 m npm
    Jest troszkę ludzi porozrzucanych tu i tam… są nocujący na karimatkach i śpiworach. Każdy szuka dla siebie miejsca, rozkładamy statyw i rozpoczyna się spektakl, kolorów barwy i zmieniających się obrazów… jest pięknie

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

Dedykacja Rysiek

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

O 9.30 ruszamy w dół zostawiając Djablaka J za sobą

19.

20.

W schronisku na Markowych Szczawinach łączymy się z „grupą dzienną” – jest w nas moc!
    21.

Reszta zdjęć typu bagstage i inne pewnie się ukaże później
    Dziękuję wszystkim za szalony wypad – było świetnie! Atmosfera super! Kto nie był niech żałuje …

Pozdrawiam z Krakowa
    Grzegorz Mleczko vs milk
    Teraz Lady Ku

Domyślnie

Grzegorz,
    Muszę powiedzieć, że poza - z pewnością - wielką satysfakcją, osiągnąłeś dodatkowy cel. Czuję się frajerem... Tydzień wcześniej przemokłem w tamtych rejonach i zwyczajnie nie chciało mi się wziąć dupy w troki i wybrać się z Wami (a byłaby dobra okazja, żeby się poznać - w końcu jestem tu nowy). No a zdjęcia - bomba.
    Tak czy siak - poszedłem za Twoją radą - zasubskrybowałem na maila lokalne forum - gdybym miał zapomnieć...
    Reasumując - gratuluję wyjazdu i zdjęć! I - mam nadzieję będę miał naukę na przyszłość.
    Pozdrawiam,
    Tomek
    Nieliczne: Flickr Znacznie więcej: Google+ Profil: FaceBook

Domyślnie

Grześ jak to już zwykle jest - ładnie to nam podałeś
    dzięki za wyjście , cierpliwość , wsparcie , dowiezienie w całości tam i z powrotem , za dedykację i nie wiem za co jeszcze
    stawiam piwo na spotkaniu - mam nadzieję , że uda Ci się pojawić

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Szardin Zobacz posta
    Grześ jak to już zwykle jest - ładnie to nam podałeś
    dzięki za wyjście , cierpliwość , wsparcie , dowiezienie w całości tam i z powrotem , za dedykację i nie wiem za co jeszcze
    stawiam piwo na spotkaniu - mam nadzieję , że uda Ci się pojawić
    nie ma sprawy cała przyjemność po mojej stronie

Relacja jest zrobiona na mega szybko i tak nie obyło się bez awanturki, że w niedzielę itd ... stąd też pomyłka

Na miejscu czwórki powinno być to :

ale ja nie umiem i nie mogę już podmienić ... może któryś z Szefów

Czekam na Wasze wypieszczone kadry aha i nie krzyczeć bo matryca po sezonie jest brudna jak diabli i nie wszystko wymapowałem.
    Teraz Lady Ku

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tomekkoziel Zobacz posta
    Grzegorz,
    Muszę powiedzieć, że poza - z pewnością - wielką satysfakcją, osiągnąłeś dodatkowy cel. Czuję się frajerem... Tydzień wcześniej przemokłem w tamtych rejonach i zwyczajnie nie chciało mi się wziąć dupy w troki i wybrać się z Wami (a byłaby dobra okazja, żeby się poznać - w końcu jestem tu nowy). No a zdjęcia - bomba.
    Tak czy siak - poszedłem za Twoją radą - zasubskrybowałem na maila lokalne forum - gdybym miał zapomnieć...
    Reasumując - gratuluję wyjazdu i zdjęć! I - mam nadzieję będę miał naukę na przyszłość.
    Pozdrawiam,
    Tomek

Tomek bierz na przyszłość poprawkę, że jak ja lub My jedziemy to zawsze jest pogoda ktoś nawet powiedział, że po to mnie biorą bo będą warunki
    taki żarcik ... tak na serio to nie raz się zmokło ale ta sobota była mega pewna i wszyscy na to liczyli ... swoją drogą to możemy dawać lekcję z przewidywania pogody mamy większą potwierdzalność niż Ci z Narodowego

A nadrabianie "z poznania" Grupy można zrobić w najbliższą środę na spotkaniu...zapraszamy
    Teraz Lady Ku

Domyślnie

Super widoki. Gratuluję wspaniałego wypadu.
    Ostatnio wracając z Bieszczad, wstąpiłem na Trzy Korony o poranku. Podobne warunki i piękny widok na Tatry.
    Pozdrawiam Tomek

Domyślnie

Podmianka zrobiona i jak zwykle wielkie dzięki za te obrazki i relacje!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez admin Zobacz posta
    Dziękuję Piotrze!
    Teraz Lady Ku

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez milk Zobacz posta
    ale ja nie umiem i nie mogę już podmienić ... może któryś z Szefów
    Cytat Zamieszczone przez admin Zobacz posta
    No to zdjęcia podmienione przez Szefa wszystkich szefów

A zdjęcia są po prostu piękne. Mgiełki, słońce.. pogodę mieliście świetną i super to wykorzystałeś.

Może kiedyś uda mi się z Wami wybrać w góry...

Pozdrawiam

Domyślnie

Jest moc w tych fotach... trudno mi wybrac faworyta... moze 15 i 16..
    pozdrawiam
    Pawel

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów