Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Domyślnie Natalia&Jacek jedno plenerowe

Zapraszam do obejrzenia jednego zdjęcia z pleneru Natalii i Jacka.

1.

Domyślnie

.

1.
    [/quote]
    Czyając jedno zdjęcie miałem na myśli cos co mnie urzeknie, niestety bardzo sie rozczarowałem, to jest zdjęcie stawu?? Bo młodych tam prawie nie widać.
    D700, N180mm f2.8, N85mm f1.8, N50mm f1.4G, N28mm f1.8N, SB800

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez loolekk Zobacz posta
    .

1.
    Czyając jedno zdjęcie miałem na myśli cos co mnie urzeknie, niestety bardzo sie rozczarowałem, to jest zdjęcie stawu?? Bo młodych tam prawie nie widać.[/quote]

Młodych jest dokładnie tyle ile sobie wymarzyłem. Lubię szerokie ujęcia w plenerze wykorzystujące potencjał odwiedzanych podczas sesji miejsc. Mam nadzieję, że jeszcze komuś oprócz Młodych się spodoba.

Domyślnie

troche krzywe
    Andrzej

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Ostrow Wlkp

Domyślnie

a młodzi siebie tam rozpoznają ????

foto może i ciekawe ale młodych naprawdę mało na nim .... daj coś więcej bo miejscówka obiecująca
    D700, MB-D10, T16-28/2.8, N24-120/4, S50/1.4 Art, S70-200/2.8, Rf-603, SB-700, YN-460-II

Domyślnie

A ja mimo tego, że powiedzą:
    "za dużo dołu", "za dużo góry" zdjęcia - tam nic się nie dzieje - jestem jednak zdania, że czasami to "nic się nie dzieje" - tworzy piękne ujęcie.
    I to zdjęcie wg mnie właśnie takie jest.
    Mi się podoba

Domyślnie

zdjęcie w kategorii krajobraz
    nie chciałbym dostać takiego zdjęcia ze swojego ślubu. Za mało PM w zdjęciu i żadne tłumaczenie mnie tu nie przekona.
    Można strzelać szerokie kadry, ale nie aż tak by PM ginęła w natłoku drzew, chmur,wody itp.
    Kolorkowo ładnie i to tyle
    Calkiem niezly aparat, takie sobie szkła, marne umiejętności i niewiele czasu...

Domyślnie

Kurcze, fajny pomysł, ekonomiczny, w sam raz na ciężkie czasy kryzysu, zrobić więcej takich zdjęć, potem każdą następną parę bierzesz w ten sam plener, markujesz, że robisz zdjęcia (zresztą z tej odległości i tak nie zobaczą co robisz) i post factum wciskasz im gotowca przekonując, że to właśnie oni są na tym zdjęciu. Oszczędzasz praktycznie na wszystkim.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez daro1980 Zobacz posta
    a młodzi siebie tam rozpoznają ????

foto może i ciekawe ale młodych naprawdę mało na nim .... daj coś więcej bo miejscówka obiecująca
    Tutaj -----> http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=213145 na pewno się rozpoznali...

Uprawnienia umieszczania postów