Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: d5100 torba

Domyślnie d5100 torba

Witam,
    jaką torbę polecacie do w/w aparatu, dodam, że zainstalowana jest sigma 17-70 - ciut większe szkło od n 18-105.
    N crap

Domyślnie

Chcesz w niej zmieścić tylko d5100 z sigmą czy również z resztą sprzętu ze stopki? Jeżeli sama puszka z podpiętym szkłem to może coś w stylu Lowepro Toploader?
    || 5D + 85 1.8 || R+600 + YN622C ||
    Zapraszam - https://www.facebook.com/photo.kf

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez militarius Zobacz posta
    Chcesz w niej zmieścić tylko d5100 z sigmą czy również z resztą sprzętu ze stopki? Jeżeli sama puszka z podpiętym szkłem to może coś w stylu Lowepro Toploader?
    samo body z sigmą, proszę o więcej opcji
    N crap

Domyślnie

Lowerpro Photo Runner 100 - używam kilka tygodni i gorąco polecam. Świetnie wykonana i bardzo uniwersalna: w komplecie dostajesz 2 przegrody na rzepy, dzięki czemu możesz dostosować*torbę do posiadanego sprzętu. Jeśli to nie wystarcza, to po obu bokach możesz przyczepić zewnętrzne futerały na obiektywy i inne akcesoria. Do tego torbę możesz zawiesić na ramieniu albo na pasie. Połączenie tych 2 ficzerów okazało się bardzo mi wczoraj przydatne - torba wisiała na ramieniu, ale zapiąłem jeszcze pas biodrowy, dzięki czemu mogłem skakać*po skałach na brzegu chorwackiej plaży i nic nie 'majtało' mi się*przy nogach.
    Nikon D5100 + 18-55 mm f/3,5-5,6 VR Nikkor + Lowepro Photo Runner 100

Gaduła Awatar zgera
    Miasto
    Siedliska, Podkarpacie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Wanageddon Zobacz posta
    samo body z sigmą, proszę o więcej opcji
    Idź do sklepu, zobacz, na pewno coś dla siebie znajdziesz.
    Dla mnie takie pytanie jest z kategorii: szukam żony, jaką polecacie?
    Wybór torby to nie wybór sprzętu, gdzie czasem warto zasięgnąć opinii innych.
    NIKON D3100, NIKKOR 18-55 VR II, 18-105 VR,

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zgera Zobacz posta
    Idź do sklepu, zobacz, na pewno coś dla siebie znajdziesz.
    Dla mnie takie pytanie jest z kategorii: szukam żony, jaką polecacie?
    Wybór torby to nie wybór sprzętu, gdzie czasem warto zasięgnąć opinii innych.
    Jeżeli przyrównujesz żonę do torby to już o Tobie świadczy. Pytam, bo ktoś może jest z konkretnego modelu zadowolony i/lub może coś polecić.
    N crap

Domyślnie

Case Logic SLRC201

http://www.skapiec.pl/img/814576-67-...c-slrc201.html

Mam i polecam z obiektywem 18-105. można kupić już za 99 pln
    D7200 + S17-50 2.8 + 70-300VR + 200-500VR

Domyślnie

Zgera ci dobrze napisał w jaki sposób dobrać torbę.przykład z żoną tez na miejscu ino ty jakiś nie teges. Masakra
    z50 -

Domyślnie

Wanageddon
    Z torbą jest tak, że każdą opinię możesz sobie wsadzić w buty. Jednemu pasuje taki a nie inny pasek, a drugiemu nie. Tu suwaczek, tam rzep, tutaj taki kolor, tutaj inny, tam taki materiał, tam inny. Cała masa różnych pierdół sprawia, że jedna torba się podoba, a inna nie. Idź do jakiegoś MM - tam tego od groma leży i weź taką jaka Ci pasuje, albo zapisz sobie model i kup w sieci - pewnie będzie taniej.
    laaval

K-5, S9600

Domyślnie

dokładnie j.w.

a przykład z żoną jak najbardziej na miejscu - trzeba tylko łapać myśl przewodnią, a nie czepiać się słów
    D7000; SB - 910; N10 - 24; N18 - 200 VRII; N70 - 300 VR G IF-ED; N35 / 1.8G; N105 / 2.8 VR MICRO + podpórka + FT2

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów