Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Domyślnie

Tak wszystko jakoś na jedno koptyo. Nudnoooo.
    Serdecznie,
    hubertadamczyk.pl

Domyślnie

No okey, rozumiem to może powiedz co byś poprawił jak to zrobił ?. Czyjeś jeszcze opinie. ?

Domyślnie

moim zdaniem jako tako bronią się 7 i 10
    za dużo za późnych kadrów, jeśli chcesz łapać zawodnika od tyłu, to też musi być kadr z pomysłem
    generalnie nie widzę oczu kierowcy i wejścia w zakręt z bliska
    dwie puszki, kilka słoików, świeczka i... scyzoryk

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Zamiast wrzucania 10+bonus, wrzucilbym max 4

W fotach dziennych przeszkadza mi ostre swiatlo. W bonusie przeszkadza mi bajzel w kadrze (co to za wynalazki z prawej?) i WB dla mnie odrobine za cieple. Szkoda, ze w 3 uciety motocykl bo zapowiadalo sie niezle

Jezeli mam cos wybierac to:

1. 7, 9 (ale mozna by popracowac jeszcze troszke obrobka) i moze bonus jakby z nim powalczyc kadrowo

I tak jak qoobie - brakuje mi frontalnych atakow

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez qooba Zobacz posta
    moim zdaniem jako tako bronią się 7 i 10
    za dużo za późnych kadrów, jeśli chcesz łapać zawodnika od tyłu, to też musi być kadr z pomysłem
    generalnie nie widzę oczu kierowcy i wejścia w zakręt z bliska
    O i to są już jakieś konkrety, 7 i 10 to moim zdaniem najlepsze ujęcia, a powiedz mi jakim szkłem ty ganiałeś zawodników na torze ?

Cytat Zamieszczone przez shaolin Zobacz posta
    Zamiast wrzucania 10+bonus, wrzucilbym max 4

W fotach dziennych przeszkadza mi ostre swiatlo. W bonusie przeszkadza mi bajzel w kadrze (co to za wynalazki z prawej?) i WB dla mnie odrobine za cieple. Szkoda, ze w 3 uciety motocykl bo zapowiadalo sie niezle

Jezeli mam cos wybierac to:

1. 7, 9 (ale mozna by popracowac jeszcze troszke obrobka) i moze bonus jakby z nim powalczyc kadrowo

I tak jak qoobie - brakuje mi frontalnych atakow
    To z tym max 4 to dobory pomysł lepiej pokazać mniej a lepiej, bajzel jest bo to parking na torze mnóstwo przyczep aut trochę ludzi lepiej już nie wykombinowałem
    W każdym razie już wiem coś więcej, i z tą wiedzą następny raz na torze niektóre rzeczy zmienię, i muszę sobie 300 mm załatwić

Ktoś coś jeszcze doda ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bakao Zobacz posta
    O i to są już jakieś konkrety, 7 i 10 to moim zdaniem najlepsze ujęcia, a powiedz mi jakim szkłem ty ganiałeś zawodników na torze ?
    najlepsze foty jakie zrobiłem na Torze Poznań pochodzą z 70-300VR
    dwie puszki, kilka słoików, świeczka i... scyzoryk

Uprawnienia umieszczania postów