Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Smile Martyna raz jeszcze .... co myślicie?

Domyślnie

W tym spojrzeniu coś jest. Podoba mi się
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

Spojrzałem w oczy i zaskoczyła mnie różnica między źrenicami. Wygląda tak jakby lewe oko modelki dostało znacznie mniej światła niż prawe i źrenica jest znacznie bardziej rozszerzona. Przeszkadza mi to w odbiorze zdjęcia, chociaż pierwsze wrażenie było bardzo pozytywne.
    D7000

Domyślnie

Bardzo naturalne , wciąga wzrok , żrenice faktycznie coś nie halo ale mnie to nie przeszkadza...
    D610. F801s. N28-70/2,8. N50/1,4D. N55/1,8micro. N85/1,4. N70-200/2,8VR. Sb800. LP mini trekker

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rudin Zobacz posta
    Spojrzałem w oczy i zaskoczyła mnie różnica między źrenicami. Wygląda tak jakby lewe oko modelki dostało znacznie mniej światła niż prawe i źrenica jest znacznie bardziej rozszerzona. Przeszkadza mi to w odbiorze zdjęcia, chociaż pierwsze wrażenie było bardzo pozytywne.
    Niestety źrenice będą Ci zawsze przeszkadzać ... Martyna tak już ma i nie da się tego zmienić

Cytat Zamieszczone przez Woland Zobacz posta
    lubie ją odwiedza bydgoszcz?
    Hmmm ... wątpię. To była jej pierwsza sesja w życiu ... przyszła z siostrą, i dobrze, bo ma 15 lat dopiero.

Domyślnie

i jak to można się pomylić... ja bym dał z 18

Domyślnie

Ma to coś .
    NIKON

Domyślnie

Podoba się. Modelka pierwsza klasa.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów