Proszę uprzejmie wszystkich użytkowników o pomoc w słusznej sprawie
Apel Fatmana:
Jako, że najprawdopodobniej wystąpię niebawem w "Fotograficznym Programie Bez Nazwy" gdzie zostanie poruszony temat problemów z D7000, to mam do Was wielką prośbę.
Proszę o informację od ludzi, którzy maja problem z D7000 (AF i/lub chlapanie olejem) i co najmniej raz wysyłali sprzęt do serwisu, w formie:
imię, nazwisko, jaka usterka, numer seryjny (bez końcówki), numer serwisowy, kiedy aparat był w serwisie, czy został naprawiony (z dołączonym opisem z notki serwisowej).
Informacje od osób, które mają wymienione problemy, ale nie wysyłały aparatu do serwisu też się przydadzą, ale nie będą przeze mnie traktowane jako priorytet.
Proszę też o wszelkie linki opisujące sensowne przypadki problemów z AF i chlapaniem olejem z innych for, nie tylko krajowych ale też zagranicznych -ale tylko sensowne przypadki, nie takie, że ktoś ewidentnie nie wie jak używać aparatu.
Te wszystkie dane przydadzą mi się podczas rozmowy z przedstawicielem Nikona (przynajmniej mam nadzieję, że taki się pojawi) na temat usterki, którą nikon bagatelizuje i nie zgadza się z tym, że jest to najprawdopodobniej wada fabryczna.
Będę reprezentował wszystkich posiadaczy D7000, którzy mają problem z swoim aparatem i którym serwis nie pomógł -jest to nasza wspólna sprawa ( ), tak więc bardzo proszę o wsparcie.
Info proszę wysyłać na adres: [email protected]
Bardzo proszę o zgłoszenia w podany niżej sposób:
http://forum.nikoniarze.pl/showthrea...76224&page=489Imię nazwisko, jaka usterka, numer seryjny (nie musi być cały), data serwisowania, numer zlecenia, numer klienta, czy aparat został skutecznie naprawiony, opis z notki serwisowej (ostatniej).
Szukaj

Odpowiedz z cytatem

Skontaktuj się z nami