Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Domyślnie Karolina na Starym Mieście [by remiksson]

Było trochę przerwy, więc pora powrócić z moimi gniotkami Karolinę już zapewne znacie z postów użytkowniczki megidoo, która przedstawiła jej "taśmową" wersję Ja mam zaszczyt pokazać wam ostatnia sesję warsztatową z udziałem właśnie tej modelki. Trochę wszystko było na wariackich papierach, w związku z czym stylizacja czy miejscówka nie były ustalane aż do dnia sesji. Kadry typowo "moje", nic odkrywczego, nic nowego. Ale być może do kogoś przemówią Zapraszam serdecznie do wyrażania opinii. Enjoy

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.
    http://facebook.com/fotomagik
    D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół

Domyślnie

zerknij na zdjęcie 4 i 5 bo akurat super się ustawiły do porównania za 4 modelka powinna Cie zabić bo ukazałeś ją w tak złym świetle że głowa mała. Praktycznie zero kształtu tylko ociosany prostokąt z malutka główka zmniejszoną optycznie przez czapke i teraz zerknij na 5 i zobacz jak fajnie jest pokazana są idealne proporcje i takie zdjęcie może się podobać

Domyślnie

1, 2, 7, 8 i 10 te zdjęcia z tego setu mi się najbardziej podobają. Obróbka w twoim stylu zresztą bardzo fajna. Bardzo przyjemny set

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sowart Zobacz posta
    1, 2, 7, 8 i 10 te zdjęcia z tego setu mi się najbardziej podobają. Obróbka w twoim stylu zresztą bardzo fajna. Bardzo przyjemny set
    Dziekuję Miło, że się komuś podobają, bo tak jak mówiłem nic odkrywczego ten mój set
    http://facebook.com/fotomagik
    D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół

Domyślnie

Oj Remik, patrząc na te foty chba będziemy musieli powtórzyć warsztaty, tylko nastepnym razem musisz zorganizować mniej atrakcyjną modelkę, bo ja zamiast się uczyć byłem oczarowany tym dziewczęciem i jakoś nie mogłem na nauce się skupć
    Set pierwsz klasa, no ale jak to u Ciebie.
    prawie wszystko o microstockach
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Fajnie, że tu znowu zawitałeś
    Obróbkowo fajnie, to jakiś gradient map czy suwaczki i ekspozycja, oczywiście nie licząc reszty, chodzi mi o kolorystykę ciała

Domyślnie

A ja mam takie pytanie Gdzie to stare miasto jest ???

Domyślnie

Ja rozumiem, że przy takiej modelce ciężko się skupić na tle, ale coś tam jednak widać
    prawie wszystko o microstockach
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów