Close

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 41

Domyślnie Landrynkowy poranek

Tym razem wybrałem się w inne miejsce, myśląc o fotografowaniu z małej plaży u dołu klifu.
    Trochę się rozczarowałem, widząc zacumowany statek w miejscu gdzie słońce wychodzi :/
    Szybkie postanowienie pozostać na klifie, tylko gdzie?
    Zapraszam.

1
    2
    3
    4
    5
    A tu, wspomniana plaża za plecami
    6

Pozdrawiam
    Rafal
    :::WEB:::BLOG:::ANALOG:::INSTA:::
    YouTube:::

Domyślnie

Kadry i kolorki na plus, podobają mi się - ale ostrości to tu niema Chyba coś w tym względzie siadło ;/

Domyślnie

ladnie, zwlaszcza pierwsze 3
    ND200, 105 2.8 + PN11 & bellows; 70-300 4.5VR
    Edyta
    jestem na FB judith manson

Domyślnie

Dla mnie najfajniejsze kadry i kolorki to 2 i 6. 3, 4 wyszły dla mnie za jasno. Ostrość faktycznie trochę siadła (raczej po zmniejszeniu).
    Nikoś D90 + MB-D80 + Nikkor 16-85 VR + Nikkor 70-300 VR + Cosina 100 macro + SB-600 + Velbon Sherpa 600R
    Moja racja jest mojsza, niż Twojsza. Moja racja jest najmojsza!

Domyślnie

Dziękuję za komentarze, ostrość na zdjęciach jest na bank
    Co do jasności, to może faktycznie ciut za dużo :/
    Pozdrawiam.

Domyślnie Landrynkowy poranek

To chyba wczorajszy poranek...zgadłem?? Wracając z pracy zwymyslalem samego siebie za brak aparatu w bagażniku...kolorki były piękne...co widać na zdjęciach. Pozdrawiam
    "When I was a child I spoke as a child I understood as a child I thought as a child; but when I became a man I put away childish things." I Cor. XIIIi. 11.

Domyślnie

To jest poranek z 17.08 i kolorki ostatnio sa naprawde rewelacyjne
    Pozdrawiam

Domyślnie

jest rzeczywiście landrynkowo, powiem ze chyba trochę za bardzo, a to dlatego że szkoda tych bdb kadrów sprowadzać do aż takiej kolorystyki, o ile niebo mogę zaakceptować to pomarańczowe trawy i skały jest mi trudniej, najgorzej to wyglada na ostatniej focie gdzie zbocza klifu są az do przesady nasycone.
    Piszę Ci to wszystko dlatego że robisz dobrą fotografię i byłoby szkoda gdybyś szedł w takim kierunku, ja robię kicz krajobrazowy ale staram sie zachować pewne proporcje, niestety Ty mz. w tym secie przesadziłeś

Domyślnie

Niestety wydaje mi sie, ze Janusz ma racje, to juz kolejny twoj zestaw w takiej pomaranczowej tonacji, nie za bardzo szalejesz z balansem bieli?

Rozmowny Awatar d80
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    ja robię kicz krajobrazowy...
    To oczywiście jest żart gdyby ktoś nie był świadom.

Co do zdjęć to rzeczywiście są landrynkowe.Nie podoba się ten landrynkowy wystrój choć kadry są całkiem przyjemne.

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów