Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6
    maniak666
    Gość

Domyślnie Trzecia i ostatnia Penelopa

pierwsza , druga i na zakonczenie trzecia

Zapraszam i przyrzekam że więcej nie będzie.
    Również na kwadratowo

Domyślnie

Powiem Tobie tak, ten badyl mi srednio paowal.....ale gdybys mial trzecia odslone z niebem z dwojki to bym powiedzial bomba! Tak sa trzy poparwne kadry o ktore w twoim przypadku nie jest trudno....
    Najgorzej podniesc sobie poprzeczke, potem to juz ciezko pokazac cos super

maniak666
    Gość

Domyślnie

Każda z tych trzech robiona o innej porze, toteż nie było możliwości kombinowania z niebem. A poza tym to myśmy z Mirkiemvampirkiem pojechali co innego tam focic. No ale tamten-główny materiał to na razie sobie leżakuje, dojrzewa, a i ja mentalnie dojrzewam jak to poukładac...
    Ostatnio edytowane przez maniak666 ; 12-07-2011 o 22:34

Domyślnie

No tutaj jest lepiej niż poprzednio....Lepszy kadr i kolory. Trochę chyba za ciemno na skałkach
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Najgorzej podniesc sobie poprzeczke, potem to juz ciezko pokazac cos super

Polubiłem ten tekst !

A fotka nadal mnie zaskakuje - kij z czerwoną czapką!

Bez szydery - można by nieźle zakręcony reportaż z tego wyłuszczyć pewnie, fani Monty Pythona skakali by z radości.
    D90 + NIKKOR + SIGMA + TOKINA + FILTRY + STATYW + PILOT/WĘŻYK + KOMP + PROGRAMY + SAMOZAPARCIE

Domyślnie

Widok i kadr podoba mi się, jednak wytrącają mnie z równowagi te zbyt kolorowe kamienie i trawa w LDR. Oglądam na gorszym monitorze, więc być może nie mam racji.
    Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.

Uprawnienia umieszczania postów