Szukaj
Bardzo ładna seria. Dobrze, że przy dwójce zdecydowałeś się na B/W, świetnie to wyszło. Przy pierwszym otwarciu - na jedynce - nie rozwinął mi się ten zielony skrawek na dole i chyba bez niego mz lepiej to zdjęcie wygląda. Dodaję, że jest ono kapitalne, pomimo wielu informacji jakie niesie ze sobą....
Acha...! Jeszcze cud kolory na trójce, a i kadr mi bardzo leży.
Ostatnio edytowane przez nothing ; 03-07-2011 o 14:48
Kadry dobre, może poza 1., bo nie lubię jak przestrzeń jest za obiektem, a nie przed (wiem, że nie zawsze się da). 2. chyba lepsza w kolorze. 2,3 i 4 - trochę za ciemno w ciemnych partiach. Ogólnie dobry zestaw.
A new shit has come to light...
1 zaskakujaca, bo mnie nia zaskoczyles
2 przyjemny bw
3 i 4 kolory u mnie niestety nie wygladaja najlepiej maniaku, zaznaczam jedna ze u mnie,
kadry ok (mam takie same), i ciemnota na 4 straszliwa
Trójka mi się podoba.
D610 | N 16-35 VR | N 85/1.8D | T 90/2.8 Di | T 70-300 VC || D70s | N 18-70/3.5-4.5
Andrzeju,czwóreczka.Tylko......tknąć lekko...
http://imageshack.us/photo/my-images...437083857.jpg/
Pozdrawiam
Andrzej.
Bardzo dobry cały zestaw ze wskazanie na 3 i mimo wszystko na 4 z delikatna uwagą borregaarda.Pozdrawiam
Cztery zdjęcia, każde w innym styluJak dla mnie czwórka, za nastrój. Przyznam że trochę mi przeszkadzają tak niezdecydowanie poprzycinane kadry, mam wrażenie kadrowania na siłę - ale to oczywiście tylko takie moje odczucie, nic ponad to
Pozdrawiam.
Surfingujące buty.
1 mi sie najbardziej widzi. na 3 odrobine za wasko, 4 jest po prostu OK.
z tym ze nie rozumiem po co ten wiatrak. gdzie jest woda, ktora pompuje?![]()
akustyk.fc.pl albo tez bartrozanski@flickr
Skontaktuj się z nami