Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 27

Domyślnie Zachód słońca - Rossbeich Beach

Witam, dzisiejsza wyprawe z Grzesiem uważam za udaną, pogoda nas nie rozpieszczała ale jakieś promienie światła udało się uchwycić, życzę miłego odbioru

1

2

3

Pozdrawiam.

Domyślnie

Fajne kadry, reszty nie ocenie, bo sam mam bardzo podobnie.....ciesze sie tylko, ze wytrzymalem dluzej niz ty i mam fajne ujecia z tymi deszczowymi chmurami

Domyślnie

1 piękne niebo dobrze pasujące nastrojem do wraku, którego jednak mogło być więcej w kadrze
    2 ciemne chmury, fale, wrak i przelewająca się przez niego woda, świetne zestawienie
    3 niestety zabrakło mi dynamiki sceny w dodatku dziwnie ciachnięty wrak, kadrowo najsłabsze z zestawu, choć bardzo dobrze pokazane słoje drewna powodują ze też mi się podoba

Domyślnie

Bardzo fajny secik, 1 i 2 bardzo dobre, zwłaszcza 2 mnie się podoba .
    Pozdro. Wojtek

Domyślnie

Zdecydowanie numer dwa wygrywa w tym zestawieniu.
    Kadr zbalansowany + fajna dynamika na pierwszym planie .
    Na jedynce niebo miodne, jednak kadr prawostronnie niezamknięty jest.
    Na trójce zbyt mocno mz dół rozprasza.
    No, ale otwarcie przyznać trzeba, że warunki to się Wam trafiły zaje... .

Talking

EXTRA, SUPER, BOBMA ... i samo naj, naj, naj ...

Te zdjęcia poza bezdyskusyjnym pięknem mają również dużą porcję grozy i tajemniczości. Pozwól, że zacytuję:

"Najpiękniejszym co możemy odkryć, jest tajemniczość." Albert Einstein.

Teraz z innej beczki.
    Fotografujecie zdjęcia wraków. Poszperajcie trochę w bibliotekach, archiwach morskich. Wybrzeża Anglii i Szkocji usiane są wrakami rozbitych statków Wielkiej Armady Hiszpańskiej, statków handlowych z ładunkiem srebra i złota, może się jeszcze co ostało ... Aha, najważniesze, nie zapomnijcie wówczas kto dał Wam ten przedni pomysł.
    Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.

Gaduła
    Miasto
    Kamieniec Ząbkowicki

Domyślnie

Kadrowo zdecydowanie dwójka, ale na wszystkich bardzo podoba mi się obróbka, oddaje świetny klimat.
    D610 | N 16-35 VR | N 85/1.8D | T 90/2.8 Di | T 70-300 VC || D70s | N 18-70/3.5-4.5

Domyślnie

2 jest świetna, bez dwóch zdań.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez FHR Zobacz posta
    2 jest świetna, bez dwóch zdań.
    Się podpiszę, jestem tego samego zdania
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krokus66 Zobacz posta
    Teraz z innej beczki.
    Fotografujecie zdjęcia wraków. Poszperajcie trochę w bibliotekach, archiwach morskich. Wybrzeża Anglii i Szkocji usiane są wrakami rozbitych statków Wielkiej Armady Hiszpańskiej, statków handlowych z ładunkiem srebra i złota, może się jeszcze co ostało ... Aha, najważniesze, nie zapomnijcie wówczas kto dał Wam ten przedni pomysł.
    O to sie nie martw http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=129553

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów