Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Talking Plener ślubny Wrocław

Ostatnio edytowane przez genghiskhan ; 11-05-2011 o 22:44
    Z6, Z6II, 35 ART, 50Z 1.8, 85 1.4G

Domyślnie

moim zdaniem bardzo fajne, spójne stylistycznie i radosne. Bez wielkich udziwnien, które cieszą na początku, a niekoniecznie po latach.
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Domyślnie

ten płaszcz mogłeś jednak młodemu z ręki zabrać ... psuje moim zdaniem bardzo ...
    Dxxx i inne.
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

6 jest tragiczna przez te przerysowania

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lechupe Zobacz posta
    moim zdaniem bardzo fajne, spójne stylistycznie i radosne. Bez wielkich udziwnien, które cieszą na początku, a niekoniecznie po latach.
    Ponoć bywa tak, że z czasem euforia miłości staje się trwaniem w szarej codzienności

Inna sprawa, że w komentarzach użytkownicy piszą.. te dziwne nowoczesne pomysły na zdjęcia nie przetrwają próby czasu, a innym razem fotki są "bez wielkich udziwnień" i niekoniecznie będą cieszyć po latach. Ja myśle, że to indywidualna sprawa i okaże się po latach.

Dal mnie na większości prezentowanych zdjęć uchwycona radość i młodzi prezentują się pozytywnie
    Najsłabsze w tej kwestii 11 (dla mnie)

.
    . . . - - - . . .

Bla, bla, bla

Domyślnie

11 bym wyrzucił, a reszta bardzo fajna, kolorki mi się podobają

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikuś Zobacz posta
    Ponoć bywa tak, że z czasem euforia miłości staje się trwaniem w szarej codzienności

Inna sprawa, że w komentarzach użytkownicy piszą.. te dziwne nowoczesne pomysły na zdjęcia nie przetrwają próby czasu, a innym razem fotki są "bez wielkich udziwnień" i niekoniecznie będą cieszyć po latach. Ja myśle, że to indywidualna sprawa i okaże się po latach.
    .
    Chyba nie zrozumiałeś. Zostało napisane, że fotki bez udziwnień mają szansę na to, zby podobać się również po wielu latach, a nie tylko na początku.

Niezłe zdjęcia, ale dziewczyna chyba na co dzień w sukienkach nie chadza, bo dziwne rzeczy z nogami i postawą ciała zrobiła.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez BolzZ Zobacz posta
    Chyba nie zrozumiałeś. Zostało napisane, że fotki bez udziwnień mają szansę na to, zby podobać się również po wielu latach, a nie tylko na początku.
    Hmm, teraz patrzę na to inaczej po Twoim tłumaczeniu

.
    . . . - - - . . .

Bla, bla, bla

Uprawnienia umieszczania postów