Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 34

Domyślnie Pytanie o torbę Lowepro stealth reporter D400 AW

Hej, przeszukuje już od dłuższego czasu zarówno forum jak i google ale do końca nie znalazłem jasnych informacji...
    dodatkowo nigdzie nie znalazłem torby do pomacania...

Chcę kupić torbę Lowepro stealth reporter D400 i mam pytanie czy zmieszczę do niej:

-D300
    -D80 (a w przyszłości D700)
    -Sigmę 17-70 ( a w przyszłości tokinę 11-16)
    -N 35 1.8
    -N 50 1.8 lub 1.4 lub samyang 8mm
    -N 85 1.8
    -SB 900

to byłby zestaw standardowy ale w przyszłości dojdzie 70-200 2.8 lecz pewnie wtedy wyrzucił bym coś z torby...

Czy do torby po bokach można doczepić dodatkowe pokrowce, elementy?

Ma ktoś Lowepro D400? co w niej mieści?

może jakieś zdjęcia jak wygląda na człowieku? chodzi oczywiście o wielkość by była wygodna i praktyczna przy przemieszczaniu się...
    pozdrawiam.
    D780|17-35|35|50|85

Domyślnie

Na pewno odezwą się użytkownicy, ale w między czasie możesz zajrzeć tutaj oraz tutaj
    X-T10, XF35, XF18-55, MK320

Domyślnie

dzięki marekm, byłem już tam, oglądałem ale nie potrafię stwierdzić czy zmieszczę to co che czy nie
    D780|17-35|35|50|85

Domyślnie

będę w domu, to napiszę co i jak....mogę też wrzucić zdjęcia. . .

Domyślnie

Tak to mniej więcej wygląda...jak widać...zmieści sporo....
    mam 175 cm wzrostu

1

2 35mm1,8 stoi na sigmie 17-70

3

4

5

6

7 można zamontować dodatkowe pokrowce-widok z boku

Domyślnie

Bardzo ci dziękuję Antonioo za zdjęcia widać z zewnątrz, że torba spora ale w środku aż tyle miejsce ile mogło by się wydawać to chyba nie ma :P choć myślę, że powinienem się zmieścić bo nie widzę opcji żeby z jeszcze większą torbą biegać...
    po bokach widzę jakieś taśmy, da się w tych miejscach ewentualnie doczepić dodatkowe elementy ? w wyższych modelach wiem, że na pewno jest taka opcja.
    D780|17-35|35|50|85

Domyślnie

na 2 zdjęciu zrobiłem przykładowe przemeblowanie....spokojnie Twój zestaw wchodzi....

w miejsce 70-300---85mm+ sporo miejsca na jeszcze jakąś stałkę
    tam gdzie mam 35mm---50mm+35mm
    tam gdzie d90(z gripem, więc bokiem jak wsadzisz d80 bez gripa, to więcej miejsca będzie
    sb900---wsadzisz koło d80 (położonej bokiem) tam gdzie mam d90 z gripem na 2 zdjęciu
    i masz cały środek gdzie wsadzisz np d700 z jakimś szkłem

wg mnie z palcem w ...nosie pomiesci to co masz...plus plany zakupowe...

na 7 zdjęciu masz pokazane, że możesz zamontować pokrowce po bokach

torba ma 28 cm głębokości...sporo nad 70-300 mam jeszcze 8 cm miejsca....spokojnie tam jedną stałkę zmieszczę...np.
    Ostatnio edytowane przez Antonioo ; 09-04-2011 o 00:29

Domyślnie

Moim zdaniem może być ciężko zmieścić sprzęt, który wymieniłeś w pierwszym poście.

Kiedyś na forum zamieszczałem zdjęcie tej torby ze sprzętem:

Jeśli chodzi o przemieszczanie się, to niestety torba jest mało praktyczna. Jest duża, ze sprzętem mocno ciąży na ramieniu. A już przez myśl mi nie przeszło coś do niej jeszcze przyczepiać. Jednak są przypadki, że potrzebuję mieć cały sprzęt pod ręką i wtedy nie ma wyjścia, zabieram ją ze sobą

Domyślnie

Antonioo no właśnie zastanawiałem się nad 7 zdjęciem czy tam da się podczepić coś dzięki

FHR no właśnie chciał bym mieć trochę sprzętu przy sobie ale z drugiej strony nie chcę by torba była ogromna i nieporęczna... dlatego nic większego w grę nie wchodzi a dzięki temu że coś po bokach dodatkowo moge przyczepić to raz na jakiś czas to zrobię zachowując "mniejszy..." wariant na co dzień
    mam nadzieje, że jakoś się zmieszczę do tej torby... zobaczymy

Dzięki!
    Ostatnio edytowane przez Tworas ; 09-04-2011 o 00:49
    D780|17-35|35|50|85

Domyślnie

Jeszcze mam jedno pytanie czy torba ma pas biodrowy jak model D300?
    D780|17-35|35|50|85

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów