Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Domyślnie Rowerowe zawody freeskiingowe ;)

jak co roku znajomi postanowili odwiedzić Mistrzostwa Polski we freeskiingu, ale zamiast na nartach, to poskakać trochę na rowerach

galeria na www: http://www.tommysuperstar.com/galerie.php?galeria=182

1

2

3

4

5

Domyślnie

Chyba pierwszy raz mnie Twoje zdjęcia nie zachwyciły, jakieś takie nijakie są... Na pierwszej lot wygląda na taki, jaki i ja bym na rowerku mógł spokojnie zaliczyć. Na 4 niewtajemniczone oko nie zobaczy o co biega. 2 ratuje oświetleniem a 4 czymś, co przyciąga wzrok. Ale od Ciebie wymagam więcej, siadaj, trója. :P

Domyślnie

Dobry set. Na jedynce szkoda, ze cien na dole obciety, moglby fajniej wyjsc (cos jak na 4). Ogolnie kolorystyka ladnie wyszla, zwlaszcza, ze wiekszosc pod slonce. Sekwa 36 ladnie siadla.

@Ebeb

Jak Ty takie loty na kickerze z 10m stolem zaliczasz 'spokojnie' to za rok zapraszamy, bedziesz mial mase zdjec Oczywiscie no offence

Domyślnie

Grafo - napisałem tak, bo w mojej opinii perspektywa pomniejszyła lot. Nie wiem jak to wyglądało w rzeczywistości ale widziałem foty, na których wszystko wydawało się większe. A 10metrowe loty kiedyś siadały, to były dobre czasy

Domyślnie

trója dobra!-najważniejsze to zaliczyć
    nie mam co się bronić bo oglądający jednak widzi tylko foty i go nie obchodzi jak tam było, ale napomknę tylko że pomimo że jest to wielka chopa to wg mnie jest chyba najbardziej niefotogeniczną ze znanych mi - dobre tło tylko z jednej strony i jest to stepdown więc marnie do fot. No i jednak to było w czasie zawodów - w sumie 4 szybkie skoki bez specjalnych zapowiedzi, czyli gdzie kto był to tyle ustrzelił i do domu ....choć mi osobiście się podobają te ujęcia
    No ale bez tłumaczeń i dzięki za uczciwą krytykę samych ujęć

Domyślnie

Haha, jak czytałem Twojego posta to myślałem, że sam komentujesz swoje zdjęcie numer 5 Nie ma co, Suski pokazał klasę.

Uprawnienia umieszczania postów