Szukaj
Chyba pierwszy raz mnie Twoje zdjęcia nie zachwyciły, jakieś takie nijakie są... Na pierwszej lot wygląda na taki, jaki i ja bym na rowerku mógł spokojnie zaliczyć. Na 4 niewtajemniczone oko nie zobaczy o co biega. 2 ratuje oświetleniem a 4 czymś, co przyciąga wzrok. Ale od Ciebie wymagam więcej, siadaj, trója. :P
Dobry set. Na jedynce szkoda, ze cien na dole obciety, moglby fajniej wyjsc (cos jak na 4). Ogolnie kolorystyka ladnie wyszla, zwlaszcza, ze wiekszosc pod slonce. Sekwa 36 ladnie siadla.
@Ebeb
Jak Ty takie loty na kickerze z 10m stolem zaliczasz 'spokojnie' to za rok zapraszamy, bedziesz mial mase zdjecOczywiscie no offence
![]()
Grafo - napisałem tak, bo w mojej opinii perspektywa pomniejszyła lot. Nie wiem jak to wyglądało w rzeczywistości ale widziałem foty, na których wszystko wydawało się większe. A 10metrowe loty kiedyś siadały, to były dobre czasy![]()
trója dobra!-najważniejsze to zaliczyć
nie mam co się bronić bo oglądający jednak widzi tylko foty i go nie obchodzi jak tam było, ale napomknę tylko że pomimo że jest to wielka chopa to wg mnie jest chyba najbardziej niefotogeniczną ze znanych mi - dobre tło tylko z jednej strony i jest to stepdown więc marnie do fot. No i jednak to było w czasie zawodów - w sumie 4 szybkie skoki bez specjalnych zapowiedzi, czyli gdzie kto był to tyle ustrzelił i do domu....choć mi osobiście się podobają te ujęcia
No ale bez tłumaczeń i dzięki za uczciwą krytykę samych ujęć![]()
Haha, jak czytałem Twojego posta to myślałem, że sam komentujesz swoje zdjęcie numer 5Nie ma co, Suski pokazał klasę.
Skontaktuj się z nami