Szukaj
Do reportażu! Matko... jak ja bym chciał przenosić wątki właśnie do tego działu. Wstawione zdjęcie jest znakomite! Kadr, kompozycja, konwersja, bardzo na plus. Przeglądnąłem również zdjęcia na stronie, naprawdę dobry materiał.
O w mordę!
Pokazałaś Kuba klasę!
Szacun!
How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
!BLOG
Materiał rewelacyjny.
podpis niezgodny z regulaminem forum
zdjęcie główne jakoś mi nie podchodzi, ale cały materiał BOMBA!!!
| D600 + MB-D14 | 15-30mm f/2.8 | 50mm f/1.4 | 85mm f/1.8 | SB900 | GoPro | Lowepro |
No człowieku...MEGADo niczego się przyczepić nie można
![]()
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
wspaniały reportaż....całość jest zarazem piękna jak i smutna.
Bardzo dobry reportaż. Oby takich więcej.
Dziękuję
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
A jak dla mnie to tak sobie. Zdjęcie (MZ) przede wszystkim nieczytelne. Może to głupio zabrzmi, ale kobiety na łóżku kompletnie nie zauważyłem. Dopiero komentarze poprowadziły mnie na blog, by zrozumieć o co chodzi. Jak dla mnie to tu rewelacji nie widzę, ale nieźle wykonaną robotę reporterską jak najbardziej. Tytuł to również zagadka, kto komu radość przekazał? Z jakiej okazji? (To jakieś chodzenie po kolędzie jest domyślam się, bo pierwsze skojarzenie to było udzielanie jakichś ostatnich sakramentów chorym.) Jaką radość? Tej też nie widzę. Na 20 zdjęć być może jedno na siłę zakwalifikowałbym jako zawierające radosną osobę. Tytuł wygląda więc z mojego punktu widzenia, jak strzelanie z armaty do wróbli. I trafienie w płot.
Ale na szczęście jestem odosobniony w ocenie tego zestawu.
Skontaktuj się z nami