Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Domyślnie Wrześniowy Londyn

To był krótki rodzinny wypad - spanie ibis London Docklands - zalety - stosunkowo niska cena, trafiliśmy na promocje 52 funty za dwie osoby, ze śniadaniem, bardzo blisko kolejka, szybki dostęp do centrum. Minus - brak klimatu - hotel sieciówka

1.

2.

3.

4.

Więcej na stronie. Zapraszam.
    Ostatnio edytowane przez Grzesiek_G ; 24-12-2010 o 15:04

Domyślnie

trochę pojechałeś z obróbką, nie wiem co powiedzieć bo moderatorowi nie powinno się zwracać uwagi niebo na 1 i 3 nie do zaakceptowania, nie wiem czy zamiarem były zdjęcia artystyczne czy fotki z wyprawy, jeśli to pierwsze to nie wyszło jeśli to drugie to szkoda że przekombinowałeś obróbkę
    Trzy puszki i kilka szkiełek - ot takie tam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robsonzbydzi Zobacz posta
    trochę pojechałeś z obróbką, nie wiem co powiedzieć bo moderatorowi nie powinno się zwracać uwagi

Moderator to nie święta krowa - można mi tu pisać szczerze a ban murowany ))))))

a serio - dzięki za uwagi - trójkę faktycznie przesadziłem - leci w chwili wolnej do poprawy, jedynkę - hmmm, mimo Twojej uwagi tak zostawię.

Domyślnie

Grześku nie wiem czy poprawiłeś czy nie, ale trójka jest fajna. Kolorki wprowadzają czystość w kadrze. Pamiętasz skąd robiłeś 3 i 4? Wybieram się za miesiąc do Londynu na weekend i szukam ciekawych miejsc a te z pewnością takie są.

Domyślnie

St Paul's Cathedral - a dokładnie z kopuły na zewnątrz. Drogie wejście, warto, bo jest rewelacyjna, niestety w większości wnętrz jest bardzo restrykcyjnie przestrzegany zakaz fotografowania. Na zewnątrz bez problemu.

Domyślnie

Nie widzę nadto przesady w 3, zdjecie powala a jak wiadomo liczy sie efekt. Jak dla mnie bomba.

Domyślnie

Dzięki za informację - na pewno odwiedzę. Chciałem ograniczyć do maximum sprzęt, ale widzę, że bez 14-24 się nie obejdzie.
    pozdr.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Cleo Zobacz posta
    Nie widzę nadto przesady w 3, zdjecie powala a jak wiadomo liczy sie efekt. Jak dla mnie bomba.
    thx. W efekcie zostawiam jak jest. Troszkę z lenistwa, troszkę pod wpływem opinii a trochę bo mi się taka zajechana na czarno podoba.

Cytat Zamieszczone przez slawczyk Zobacz posta
    Dzięki za informację - na pewno odwiedzę. Chciałem ograniczyć do maximum sprzęt, ale widzę, że bez 14-24 się nie obejdzie.
    pozdr.
    No niestety, szeroko musisz wziąć, być może uda Ci się we wnętrzach robić zdjęcia, więc koniecznie, zresztą w Londynie prawie wszędzie ciasno. Weź też fisza, jeśli masz, polecam muzeum historii naturalnej oraz british muzeum - architektonicznie oraz zawartością powalają.

Domyślnie

Fisza obowiązkowo... Krótki wyjazd (6-9 luty) więc chciałem zminimalizować sprzęt tylko do podręcznego bagażu, ale nie wiem czy się zabiorę. Na początku chciałem wziąć tylko FE lub F100 + 50/1,5 + 16/2,8, ale na dzień dzisiejszy jest też cyfrowo czyli D700 z gripem, FE2, 50/1,4 + 16/2,8, + 85/1,4. Nawet filmów nie biorę - kupię na miejscu. Przydało by sie 70-200/2,8 ale to już kobyła straszna... :/
    W tych miejscach nie mają żadnych obiekcji do fotografowania?

btw. 3 jest najlepsze.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez slawczyk Zobacz posta
    Fisza obowiązkowo... Krótki wyjazd (6-9 luty) więc chciałem zminimalizować sprzęt tylko do podręcznego bagażu, ale nie wiem czy się zabiorę. Na początku chciałem wziąć tylko FE lub F100 + 50/1,5 + 16/2,8, ale na dzień dzisiejszy jest też cyfrowo czyli D700 z gripem, FE2, 50/1,4 + 16/2,8, + 85/1,4. Nawet filmów nie biorę - kupię na miejscu. Przydało by sie 70-200/2,8 ale to już kobyła straszna... :/
    W tych miejscach nie mają żadnych obiekcji do fotografowania?

btw. 3 jest najlepsze.
    Nie, duże problemy są w Westminster. Niezależnie od tego polecam wizytę. Przewodnik audio , bardzo profesjonalny po polsku.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów