Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Domyślnie Dziewczyna z instrumentem.

Cały czas się uczę, poproszę więc kolegów bardziej doświadczonych o rady i wskazówki.

Aria

Domyślnie

Ogólnie na TAK ... Jedynie co podpada to zielona marynarka która powoduje że modelka ma klatę jak Pudzian
    D700/ S5Pro / N 80-200 f2.8 / N 85 f1.8 / S 8 f3.5 / T28-75 f2.8 / SB 900 / iMac27" / iMac 20" / iPad3

Domyślnie

Dzięki za komentarz, z klatą jak u Pudziana to mnie rozbawiłeś ; )
    To jeszcze jedno, bez instrumentu i w nieco innej tonacji.

Aria

Domyślnie

Jak dla mnie to nr 2, obraz jest spokojny ale bardzo ostry i wyraźny. Osoba bardzo fajnie izoluje się od tła.
    Nikon D40 | N18-55 VR | YN460-II | I JESZCZE ROWER |

Rycerz
    Gość

Domyślnie

ja tam lubię takie kolorki jak na 1

Domyślnie

Wielkie dzięki za komentarze, co do kolorów na pierwszym, nie miałem pewności czy się spodoba.
    Aria

Domyślnie

na 1 kadrem poszerzyłeś modelkę, mom zdaniem to nie kwestia marynarki tylko własnie ciecia kadru, plus jeszcze głowa ucięta w takim miejscu, ze modelka wyglada na łysiejącą, poza tym niezbyt udana obróbka, na moim monitorze wszystko ma zielony zafarb łącznie z białkami w oczach, do tego przeostrzone oczy i twarz przesadnie potraktowana blurem

2 przyjemna i tu widać,że modelka pikna i wszystko gra z jej proporcjami i nie łysieje
    U born unique don't die as a copy...

Domyślnie

Gdybym miał wybierać, wybrałbym dwójkę. Jedynka w innej tonacji (mono?) byłaby chyba bardziej strawna, chociaż wspomnianych detali to nie zatuszuje. Drugie zdjęcie ciut przeostrzone jak na ten format. Jaki obiektyw został wykorzystany do tego ujęcia?

Domyślnie

2 lepsza imho. Jedynkę można by faktycznie jak mOSAd radzi potraktować bw i delikatną winietkę dać. To być może poprawiło by odbiór zdjęcia.
    D700/ S5Pro / N 80-200 f2.8 / N 85 f1.8 / S 8 f3.5 / T28-75 f2.8 / SB 900 / iMac27" / iMac 20" / iPad3

Domyślnie

1
    ta zielonka mnie rozprasza, jest zbyt konkurencyjne w stosunku do twarzy
    2
    zdjecie szpiegowskie, z daleka, w ciemnych okularach, nic nie moge powiedziec o fotografowanej postaci - jest ukryta

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów