Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Domyślnie Sowa Przemądrzała

Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Domyślnie

Po "zwiastowaniu" to drugie Twoje zdjęcie tutaj, które w miarę mi się podoba

Domyślnie

Troszke ciemno, ale nie za ciemno. Jesli takie bylo zalozenie to prawdziwie demoniczna ta sowa jak czarna dziura pochlaniajaca nawet swiatlo.
    FX

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez FHR Zobacz posta
    Po "zwiastowaniu" to drugie Twoje zdjęcie tutaj, które w miarę mi się podoba
    Hmmm...
    Muszę przyznać, że udało Ci się wywołać zdumienie na mej rumianej, okrągłej i pełnej niczym Księżyc twarzy.

Cytat Zamieszczone przez kemyr Zobacz posta
    Troszke ciemno, ale nie za ciemno. Jesli takie bylo zalozenie to prawdziwie demoniczna ta sowa jak czarna dziura pochlaniajaca nawet swiatlo.
    Tak właśnie miało być. Czyli udało mi się odpowiednio spieprzyć obróbkę.

Dziękuję za komentarze.
    Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Domyślnie

Ciekawy gatunek w ciekawym otoczeniu Trochę bym poświęcił prawej strony, żeby "sowa" tak centralnie nie wyszła.
    Nikoś D90 + MB-D80 + Nikkor 16-85 VR + Nikkor 70-300 VR + Cosina 100 macro + SB-600 + Velbon Sherpa 600R
    Moja racja jest mojsza, niż Twojsza. Moja racja jest najmojsza!

Domyślnie

Super sowa.Lepiej wyglądałaby w jednolitym otoczeniu.Przy tej ,zdecydowanie jaśniejszej lewej troszkę ginie.
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Brawo za gatunek - mi się jeszcze nigdy nie udało uchwycić takiej pięknej sowy
    Pozdrawiam. Krzysiek

Domyślnie

Fajne te Twoje koty
    D3300S, parę N i jestem amatorem
    http://razza.fmix.pl

Domyślnie

Ty czarujesz jakoś te futrzaki czy "po prostu" masz dar do klapnieć w odpowiednim czasie

Złapane kapitalnie.

Skojarzenie (tytuł) cholernie trafne.

Niefortunnie tylko - w prawie ostrości - znalazła się literka Y. Lekko rozprasza.

Domyślnie

Y to taki mały, podprogowy żarcik Woytka - formy na zdjęciu ujmują je w nawias: (Y) - kod tworzący emotkon "kciuki do góry". Brutalnie powiem - lubię to!

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów