Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23

Domyślnie Eva - polskie sesje by [ Hanibal ]

Witam serdecznie.

Eva przyjechała do nas na sesje z Rzeszowa...
    kilka strzalow gdyz było bardzo zimno deszczowo i niezbyt korzystnie pod wzgledem sesyjnym.
    przemiła osoba a przede wszystkim o nituzinkowej urodzie...
    miło było sfotografowac tak piękną buzie.

wyniki ponizej.

komentarze mile widziane.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

Biało czarne zdjecia...

12.

13.

14.

15.

16.

bonusy bonusowe

17bb

18bb
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

Bliskie portrety ładne, ale to maczanie w liściach to trywialne zanadto i, jak dla mnie, na nie. Raczej do NK, niz galerii foto.
    Szary, cichy człowiek.

Domyślnie

Te z liśćmi to jakieś nawiązanie do aktualnego święta ?
    Ostatnio edytowane przez swider ; 31-10-2010 o 22:01 Powód: ort. "liściami"
    D90+50 1.4+18-70+T12-24+60/2.8micro+SB800+055PRO

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez andrzej_laskowski Zobacz posta
    Bliskie portrety ładne, ale to maczanie w liściach to trywialne zanadto i, jak dla mnie, na nie. Raczej do NK, niz galerii foto.
    pozdrawiam rowniez
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

bonusy bonusowe... jaaaaaa: czekam na bonusowe bonusy bonusów bonusowych

po raz kolejny - technicznie perfekcyjne.
    Naucz się czytać

Domyślnie

3 (i 13) i 18 się moim zdaniem wyróżniają. Reszta jakaś taka...
    1 dłoń nie wygląda dobrze
    2 spróbowałbym zrobić pionowo z większą przestrzenią przed i za modelką.
    4 widać grę modelki (z modelką), zaczepna mina, minimalnie słabsze od 3, sam nie wiem dlaczego
    5 podobne do poprzednich ale nie ma tego czegoś. Kadr mi nie leży - modelka bezsensownie wystaje z boku po skosie. Może szerszy z prawej kadr by pasował bardziej.. Ramię czerwone strasznie.
    6 nie mój klimat więc nic nie mówię
    7 niby ok, ale za dużo w tym zestawie zdjęć z bokehem i ostrością na oczach. Nie podobają mi się białka - jakieś takie martwe.
    8 dobre, chyba widziałem gdzieś podobne.
    9 podobne do poprzednich, modelka trochę zbyt sztywno zagrała, powtórzyłbym. Niezłe ogólnie ale..
    10 nie podoba mi się kadr, skos, mała go, cięcia, zaciśnięte pięści, dół kadru - wielka noga. Obróbka przyjemna.
    12 zbyt duży kontrast i za dużo ostrzenia, poza tym -> 1
    13 bomba
    14 wolałbym szerzej, do biodra albo uda nawet
    15 dziwna GO
    16 włosy przeostrzone?
    18 - rewelka
    Podoba mi się kolorystyka 3, 4 i 5
    Trupi pomysł wyszedł za bardzo glamour
    Pokazujesz moim zdaniem za dużo. Z tego seta mogłeś wybrać 5-7 najlepszych i byłoby super. Tak jak jest przy 8 tracę zainteresowanie, tym bardziej że sporo zdjęć jest bardzo podobnych. Brakuje szerokich kadrów. Modelka ma skłonność do garbienia i spore dłonie, nie upilnowałeś.
    1 i 15 mogłeś spokojnie zrobić na f8, przykleiłeś się do dużych otworów, często bez sensu.
    Ogólnie set dobry tylko przydługi
    a n a l o g o w i o r t o d o k s i . p l

Domyślnie

postaram sie na drugi raz bardziej selekcjonowac zdjecia...
    przepraszam za jego dlugosc..

dzieki za odwiedziny pozdrawiam

ps. z kilkoma rzeczmi sie nie zgadzam.. ale pisal nie bede bo znowu wyrzuca ze sie kluce i bronie a po co...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hanibal Zobacz posta
    z kilkoma rzeczmi sie nie zgadzam.. ale pisal nie bede bo znowu wyrzuca ze sie kluce i bronie a po co...
    Nie, podyskutujmy, napisałem swoją subiektywną opinię i chętnie poznam Twoją.
    a n a l o g o w i o r t o d o k s i . p l

Domyślnie

Cały set mi się podoba bliskie portrety wspaniałe...3, 9, 18bb ahh... wydaje mi się, że na 1 zdjęcie lepiej by się prezentowało gdybyś je zrobił jeszcze bardziej od góry - krok do przodu i modelka spoglądała by bardziej za siebie niż przed siebie. na 11 coś się wepchało w prawy dolny róg i w sumie to zdjęcie podoba mi się najmniej ale ze względu na kadr nie na ten róg 8 piękna tylko coś jasnego z prawej strony weszło w kadr, portret naprawdę świetny.
    Całość jest świetna na bardzo wysokim poziomie.
    D780|17-35|35|50|85

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów