Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Domyślnie nalepiać czy nie nalepiać

Hej, z pozoru głupie pytanie mam, ale jak jak dla mnie dosyć istotne. Czy któryś z Was kupił aparat z dofinansowania, np. EFS. Jedynym z wymogów jest oznaczenie zakupionych rzeczy które się do tego nadają naklejkami. Czy nalepialiście naklejkę na wasze aparaty? Jeśli tak to gdzie.

Domyślnie

http://www.ko.rzeszow.pl/zalaczniki/EFS_sprzet.pdf

strona 24

w widocznym miejscu tego nie nakleisz chyba że coś małego na gripie ( nie chce mi się czytać min. wymiarów )
    dlatego walni na pudełko i zacznij się zajmować poważniejszymi sprawami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez darkmajin Zobacz posta
    ...i zacznij się zajmować poważniejszymi sprawami
    tylko te czasami z pozoru mało poważne sprawy potrafią być bardzo ważne, może nie dla mnie tylko dla urzędników z wojewódzkiego urzędu pracy. niestety unijne dyrektywy potrafią być dosyć dziwne i nieżyciowe, w dodatku nic nie można na to poradzić, tylko zrobić jak oni chcą...

Domyślnie

ja dostałem kase z PUP i tam na szczęście nie ma naklejek.
    Jak już musisz nakleić to naklej od spodu body, a jak by się ktoś czepiał to powiedz, że robisz zdjęcia niebu i wtedy podnosisz aparat do góry i naklejka jest widoczna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jadzik Zobacz posta
    Hej, z pozoru głupie pytanie mam, ale jak jak dla mnie dosyć istotne. Czy któryś z Was kupił aparat z dofinansowania, np. EFS. Jedynym z wymogów jest oznaczenie zakupionych rzeczy które się do tego nadają naklejkami. Czy nalepialiście naklejkę na wasze aparaty? Jeśli tak to gdzie.
    Jeśli była to dotacja z działania 6.2 to nie masz takiego obowiązku.
    Zobacz tu punkt 7.
    Dobry fotograf to i Nikonem potrafi zrobić zdjęcie

Domyślnie

Nalepiać - aparat będzie wyglądał dostojniej - tak po europejsku

Domyślnie

A nie lepiej zapytać się w urzędzie z którego wziąłeś dofinansowanie? Mi np. powiedzieli że nie muszę przyklejać na aparat. Wystarczy na pudełka. Co urząd to inne zasady więc tutaj nikt Ci nie pomoże.
    How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
    !BLOG

Domyślnie

no własnie co urząd to inne zasady, w moim mają fioła na punkcie naklejek, dlatego mają być gdzie się da. nawet odpowiednio pomniejszona, ale musza być. dlatego pytam bo jestem ciekaw jak to w praktyce u innych wyglądało. jak na razie na aparat nic nie nalepiam, jak będzie kontrola i coś będą pultać wtedy najwyżej przylepie. pozatym powiedzmy sobie szczerze taka naklejka na korpusie aparatu wygląda weśniacko i tyel...

Domyślnie

Pracuje w firmie która korzystała z EFS i naklejeczki są na wszystkim.
    Nikon D40 | N18-55 VR | YN460-II | I JESZCZE ROWER |

Domyślnie

W 6.2 POKL nie musisz - koniec tematu. Jak to mawiał mój dziadek - "nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu".

Poza tym obowiązki informacyjne (jeśli są) są określone w umowie, którą podpisałeś. Czasem warto ten dokument przeczytać.
    Ostatnio edytowane przez mishieck ; 30-10-2010 o 19:50

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów