Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Domyślnie Droga Don Kichota

Fragment panoramy sferycznej ukazującej drogę mleczną widzianą z okolic Torunia.
    Zapraszam do obejrzenia całej sfery

Domyślnie

Dobre niebo, natomiast cala reszta zdjecia juz slaba. Pomimo swietnego wykonania, kompozycja i kadr nie zniewalaja co sprawia, ze zdjecie jest przecietne. A szkoda.
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sebastianito Zobacz posta
    Dobre niebo, natomiast cala reszta zdjecia juz slaba. Pomimo swietnego wykonania, kompozycja i kadr nie zniewalaja co sprawia, ze zdjecie jest przecietne. A szkoda.
    To co widać powyżej to tylko wglądówka do tego co jest pod linkiem. Ot taki wycinek żeby było cokolwiek widać. Raczej nie ma co oceniać kompozycji.

Domyślnie

Świetna robota. Takiej panoramy jeszcze nie widziałem

Domyślnie

W pierwszej chwili patrzę na zdjęcie i niezbyt mnie to zainteresowało ale po chwili doczytałem o linku
    Dobra robota, że niektórym się chce to wszystko sklejać
    Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB

Domyślnie

Ale ekstra zabawa z ta zalinkowana panoramka. Super.
    Dobrze ze dales ten wiatrak posrodku (caly czas mowa o zalinkowanej focie), jest jakis punkt odniesienia w tej wedrowce po niebie.

Poprosze cos takiego z obserwatorium astronomiczngo na Kasprowym Wierchu w mrozna zimowa i bezchmurna noc, kiedy jest krystaliczna przejrzystosc powietrza i zeby bylo troche gorek na dole. To by dopiero byl wypas.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Co do zaprezentowanego zdjęcia, mam podobne odczucia do Sebastiana.

Jeśli zaś chodzi o podlinkowaną panoramę sferyczną, to naprawdę fantastycznie się ona prezentuje! Już jakiś czas siedzę wpatrzony i nie mogę się oderwać. A gdyby nie wiatrak orientacyjny to pogubiłbym się kompletnie w tej gwiezdnej potędze.
    Chylę czoła, kawał świetnie wykonanej roboty.
    "Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry Pratchett
    Pozdrawiam! Jacek

Domyślnie

Hah ekstra ta podlinkowana panorama.
    Pojawiam się i znikam...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krzysztofz24 Zobacz posta
    Poprosze cos takiego z obserwatorium astronomiczngo na Kasprowym Wierchu w mrozna zimowa i bezchmurna noc, kiedy jest krystaliczna przejrzystosc powietrza i zeby bylo troche gorek na dole. To by dopiero byl wypas.
    Może nie do końca to samo ale górki widać:
    http://piotrpotepa.art.pl/custom_pag...torowy360.html
    http://piotrpotepa.art.pl/custom_pag...orowy_noc.html
    Cytat Zamieszczone przez Fremen Zobacz posta
    Co do zaprezentowanego zdjęcia, mam podobne odczucia do Sebastiana.
    To naprawdę tylko coś co ma zobrazować co jest na panoramie. Chyba lepsze to niż te buraki
    Samej panoramy niestety nie można tu wstawić.

Domyślnie

Nie przeczytałem Twojego drugiego postu, stąd moje komentatorskie zapędy A sama panorama - powtórzę - rewelacyjnie się prezentuje!
    "Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry Pratchett
    Pozdrawiam! Jacek

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów