Szukaj
Dobre niebo, natomiast cala reszta zdjecia juz slaba. Pomimo swietnego wykonania, kompozycja i kadr nie zniewalaja co sprawia, ze zdjecie jest przecietne. A szkoda.
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
Świetna robota. Takiej panoramy jeszcze nie widziałem![]()
W pierwszej chwili patrzę na zdjęcie i niezbyt mnie to zainteresowało ale po chwili doczytałem o linku
Dobra robota, że niektórym się chce to wszystko sklejać
Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB
Ale ekstra zabawa z ta zalinkowana panoramka. Super.
Dobrze ze dales ten wiatrak posrodku (caly czas mowa o zalinkowanej focie), jest jakis punkt odniesienia w tej wedrowce po niebie.
Poprosze cos takiego z obserwatorium astronomiczngo na Kasprowym Wierchu w mrozna zimowa i bezchmurna noc, kiedy jest krystaliczna przejrzystosc powietrza i zeby bylo troche gorek na dole. To by dopiero byl wypas
.
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
Co do zaprezentowanego zdjęcia, mam podobne odczucia do Sebastiana.
Jeśli zaś chodzi o podlinkowaną panoramę sferyczną, to naprawdę fantastycznie się ona prezentuje! Już jakiś czas siedzę wpatrzony i nie mogę się oderwać. A gdyby nie wiatrak orientacyjny to pogubiłbym się kompletnie w tej gwiezdnej potędze.
Chylę czoła, kawał świetnie wykonanej roboty.
"Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry PratchettPozdrawiam! Jacek
Może nie do końca to samo ale górki widać:
http://piotrpotepa.art.pl/custom_pag...torowy360.html
http://piotrpotepa.art.pl/custom_pag...orowy_noc.html
To naprawdę tylko coś co ma zobrazować co jest na panoramie. Chyba lepsze to niż te buraki![]()
Samej panoramy niestety nie można tu wstawić.
Nie przeczytałem Twojego drugiego postu, stąd moje komentatorskie zapędyA sama panorama - powtórzę - rewelacyjnie się prezentuje!
"Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry PratchettPozdrawiam! Jacek
Skontaktuj się z nami