Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Domyślnie nie kupujcie samochodow na F chyba ze...

trafiliscie do miesciny Maranello (chyba kazdy wie, ze Maranello to dziura slynaca z tego, ze jest tutaj fabryka Ferrari, a przy niej muzeum, w ktorym mozna sie poslinic na widok pieknych wozidelek. (Przy okazji dodam, ze jak ktos jest maniakiem, to moze tam spedzic caly dzien i zareczam, ze nudzic sie nie bedzie).
    Ok, koniec gledzenia - zapraszam do ogladania:

1.

Czemu takich "silniczkow" nie pakuja standartowo do oplow czy innych fiatow ?

2.

3.

4.

Chyba dlatego, ze w takich budach prezentuja sie znacznie lepiej

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Mozna rowniez obejrzec bolidy F1 poczawszy bodajze od 1952 roku

11.

A na koniec znany problem wszystkich posiadaczy czterech kolek

12.

Jeszcze jedno slowo na zakonczenie - nigdy nie fotografowalem aut, wiec za wszelkie niedociagniecia z gory przepraszam. Jezeli ktos czuje sie na silach i moze napisac pare slow co jest do bani to bede wdzieczny. Byc moze znowu znajde sie w gdzies w poblizu jakiegos muzeum slynnego producenta bryk.
    Dziekuje i pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez locos ; 18-10-2010 o 00:13

Domyślnie

ładny secik kolorki miód, przeszkadza mi trochę ten ucięty konik w pierwszej focie

Domyślnie

fajny repo - nie wiedzialem ze maja tam muzeum. Czy to co pokazałes to całe muzeum? Jak ono jest duze? Z ciekawosci pytam.
    Nikon D90, N50 1.8, Tamron 18-270 PZD
    Mój blog o foto: http://mrlir.wordpress.com/ , trochę presetów, fotek, itp.

Domyślnie

Kurde b. fajne fotki o samochodach nie wspomnę, szkoda ze niema wycieczek z Polski do Maranello ze zwiedzaniem fabryki Ferrari.

MrLiR - Skoro kolega napisał że cały dzień nie można się tam nudzić to pewnie to nawet nie jest 1/10 atrakcji

Domyślnie

rici - wole zapytac, aby sie nie okazalo zonkiem. Wiesz jedni uwiebiaja samochody jak audiofile muze, a ja jestem srednim maniakiem wiec wole wiedizec na co sie nastawić
    Nikon D90, N50 1.8, Tamron 18-270 PZD
    Mój blog o foto: http://mrlir.wordpress.com/ , trochę presetów, fotek, itp.

Domyślnie

całość bardzo fajnie się ogląda, 3 szczególnie zwróciła moją uwagę
    D40+grip+N18-55+N55-200mm+N50mm 1/8D+Tokina AT-X400mm f5.6

Uprawnienia umieszczania postów