Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 29

Domyślnie Cudna Beata cz. 1 [by remiksson]

Przedstawiam Wam przepiękną i przesympatyczną dziewczynę - Beatę, z którą to miałem zaszczyt wykonać bardzo owocną i piękną sesję w ubiegłą środę. Dziś udało mi się szczęśliwie dotrzeć do końca z obróbką od razu więc dzielę się z Wami wynikami Jest tyle zdjęć, które chciałbym Wam pokazać, że jeden wątek jest na to za mały, dlatego też postanowilem zamieścić sesję w 2 wątkach. W tym publikuję zdjęcia wykonane nad poznańskim jeziorem maltańskim. W kolejnym jaki się ukaże, bedą już z innej scenerii i z inną stylizacją.
    Wykonałem też ukłon w stronę tych, którym nie podobał się forumowy system numeracji. Być może teraz będzie Wam nieco łatwiej. Serdecznie zapraszam!
    1.
    2.
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.
    9.
    10.
    11.
    12.
    13.

I BW:

14.
    15.
    http://facebook.com/fotomagik
    D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół

Domyślnie

nr 1 Najgorsza (wygląda tam jak by miała głowę większą od tułowia)
    nr 12 (bardzo nie korzystnie ucięta Pupa)
    reszta ładna,

Moi Faworyci to 3 i 8
    | D600 + MB-D14 | 15-30mm f/2.8 | 50mm f/1.4 | 85mm f/1.8 | SB900 | GoPro | Lowepro |

Domyślnie

Co do 1 do może masz rację gregzorba, mogłem inaczej ciąć. Ale na 12 po prostu tak usiadła No trudno, może 2 część będzie lepsza? Póki co dziekuje za opinię i czekam na kolejne również od innych użyszkodników hehhe
    D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół

Domyślnie

Ja się wypowiem chociaż się nie znam ale zgodnie z moimi skromnymi odczuciami napisze tak:

PODOBA mi się 2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15. !!!!!!!!!

Z chwilą kiedy spojrzałem na zdjęcia miałem przed oczami Florydę i Miami (Miami Vice normalnie na zdjęciu 3 !!! (wiem dziwne skojarzenie ale ogólnie dla mnie bomba! )

Przepraszam Remik za dziwne skojarzenia

Domyślnie

O 3:00 w nocy zamieszczone zdjęcia a chwilę przed 8:00 odpowiedź na opinie.....mówiłem, że ten Człowiek nie sypia :P
    A teraz rzeczowo: Po pierwsze ta sesja wydaje mi się bardziej glamour niż portret.
    Po drugie na niektórych mocno widać błyśnięcia.
    Po trzecie ...w ogóle mi to nie przeszkadza
    1. Faktycznie trochę dziwnie wygląda....jak te figurki do samochodu machające głową
    3,4. fajne, ale zastanawiam się czy rozjaśniałeś trochę sztucznie skórę miejscowo? Bo tak mi przede wszystkim to na nogach wygląda
    8 Najfajniejsze !!
    Dalej kolejność przypadkowa: 5,6,10,11,13,14,15.
    Ogólnie, coż.....kolejna udana sesja.
    Szczerze zazdroszczę

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nickt Zobacz posta
    O 3:00 w nocy zamieszczone zdjęcia a chwilę przed 8:00 odpowiedź na opinie.....mówiłem, że ten Człowiek nie sypia :P
    A teraz rzeczowo: Po pierwsze ta sesja wydaje mi się bardziej glamour niż portret.
    Po drugie na niektórych mocno widać błyśnięcia.
    Po trzecie ...w ogóle mi to nie przeszkadza
    1. Faktycznie trochę dziwnie wygląda....jak te figurki do samochodu machające głową
    3,4. fajne, ale zastanawiam się czy rozjaśniałeś trochę sztucznie skórę miejscowo? Bo tak mi przede wszystkim to na nogach wygląda
    8 Najfajniejsze !!
    Dalej kolejność przypadkowa: 5,6,10,11,13,14,15.
    Ogólnie, coż.....kolejna udana sesja.
    Szczerze zazdroszczę
    Dziekuję za opinię Zawsze zdarzały się sytuacje gdy miałem problem z odpowiednią klasyfikacją zdjęć. Niemniej wolę tę sesję w portrecie

Domyślnie

Moje oko wybrało: 3,4,5,8,11
    red light, dark room...

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Lodz - Southampton

Domyślnie

Oglonie niezle

Moj faworyt to 3 !!!! (doswiecales blenda ??? )

Kategorycznie omijal bym takiego kadrowania jak przedstawiaja fotografie nr 12 i 13, pieknie wyszla buzka ale to co dzieje sie nizej dyskwalifikuje te zdjecia w moim odczyciu.

Czekam na odpowiedz odnosnie doswietlania,

Pozdrawiam,
    Pawel
    D80, N18-70 kit, S30/f1.4

Domyślnie

piękna 3, pokusiłbym się o stempel na 7 w okolicy majtek, chyba pokazują troszkę za dużo moim zdaniem co odwraca uwagę od zdjęcia
    D70s, kilka słoików i chęci do nauki

Domyślnie

1, 6, 7 - mi się najbardziej podobają

ps. 7 podpada pod erotyczne

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów