Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 32

Domyślnie Nadchodzi potężna...

... nawałnica.

Chwilę później, nad piękną morawską krainą przeszła burza jakiej dawno nie widziałem.
    Piękne pola już lekko przez deszcze podniszczone, ugięły się pod wszechpotężną mocą natury.
    Wszędzie płynęły strugi rwących potoków, niosące ogromne ilości żółtobrunatnej wody.

* Zapraszam *

* Dziękuję *

Domyślnie

Świetne. Zawsze z wielkim podziwem oglądam takie zdjęcia. Albo mam "szczęście", że nie trafiam na takie "gładkie" krajobrazy albo photoshopa za mało używam. Tak czy inaczej gratuluję. Bardzo mi się podoba
    Nikoś DX, 10-200, dwie świeczki i takie tam

Domyślnie

Fantastycznie, nieprawdopodobnie naturalne kolory czynią to zdjęcie po prostu wyhatkowym...
    NIKON

Domyślnie

Pięknie poprowadzony kadr z ciekawym światłem i nie mniej ciekawym niebem. Podoba się

Domyślnie

Opowiadaj ,opowiadaj,bo z tych delikatnie burzowych(trzeba to napisać)chmurek,przyćmionych mocnym kolorem zbóż i innych zarośli,byłoby ciężko domyślać się armagedonu....

Ładny kadr,ładne zdjęcie.
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Opowiadaj ,opowiadaj,bo z tych delikatnie burzowych(trzeba to napisać)chmurek,przyćmionych mocnym kolorem zbóż i innych zarośli,byłoby ciężko domyślać się armagedonu....

...
    Andrzej, dobry bajer też w cenie. Trzeba czasami jakoś zdjęciu dopomóc .

Domyślnie

Może ciut "zadramatyzować" niebo? Myślę, że to dobry pomysł. Reszta w dechę.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Chlopie.....Toscania??? Super!

Domyślnie

Wpatrywalem sie w ten kadr przez dobre kilka minut... Nie bez przyczyny - piekny jest...
    Trafiles w 10-tke z obrobka, do tego warunki piekne... Tak sobie siedze i patrze i... przenosze sie jakby do jakiejs bajki

PS. ... ale mnie ponioslo
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

A u nas same murki, żywopłoty i za żadne cuda takich widoków nie uświadczysz
    Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów