Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: już bez lampek

Domyślnie już bez lampek

ciąg dalszy wątku z działu technicznego
    co sądzicie?
    D90 N18-70 N35/1.8 N50/1.8 sb-25 C420EZ

Domyślnie

do mnie w ogóle nie przemawia to zdjęcie? po
    1. Nie pasuje mi tu kadr poziomy
    2. skóra ma jakieś dziwne kolory...?
    3. mogłeś spróbować kadr pionowy pokazać piersi (albo jeśli się modelka wstydzi top niech zakryje jedną rączką :-] ) i dawaj do aktu...
    Spróbuj w B&W wrzucić to samo zdjęcie
    Tomek
    Nikon DXX + szkiełko+ drugie szkiełko + trzecie... świtełko i jakieś tam klamoty

st
    Gość

Domyślnie

A mi kadr jak najbardziej pasuje! Gorzej z tym cieniem na ramieniu po prawej stronie... Psuje całe zdjęcie. Z kolorami rzeczywiście można powalczyć jeszcze. A Toming niech pokazuje cycki swojej żony czy tez dziewczyny Albo jeszcze nie widział?

Pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pyziol Zobacz posta
    co sądzicie?
    Nic nie broni tego zdjęcia. Dla mnie to jakaś masakra.
    D90

Domyślnie

nie ma jak konkret.

Domyślnie

muszę się zgodzić z poprzednikami, zdjęcie słabe. Kolor i faktura skóry koszmarna, mina strasznie wymuszona, światło fatalne. Co do kadru... jakby uciąć jeszcze odrobinę czoło to byłoby lepiej. Pozdr.

Domyślnie

koszmarne wrecz kolory skory dosc skutecznie klada ta fotke. Swiecenie od dolu generalnie nie jest najlepszym pomyslem. Jako swiatlo odbite to owszem ale jako glowne to raczej beee
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 01-06-2010 o 22:40 Powód: pis. ("odpite")

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sturnus Zobacz posta
    A Toming niech pokazuje cycki swojej żony czy tez dziewczyny Albo jeszcze nie widział?

Pozdrawiam
    Tylko spokojnie, przecież nie nalegam na pokazanie jej piersi... mowie tylko jak ja bym widział ten kadr.

a czy widziałem kiedykolwiek jakieś krągłości to się już nikt nie dowie
    Tomek
    Nikon DXX + szkiełko+ drugie szkiełko + trzecie... świtełko i jakieś tam klamoty

Domyślnie

cóż szkoda że się nie podoba. ja jestem zadowolony bo efekt jest dość bliski temu co chciałem osiągnąć. poza oczywiście kolorem skóry (mój monitor i daltonizm tym razem wygrały), no i oświetlenie być może też mogłem bardziej dopracować (mi osobiście bardzo nie przeszkadza).
    wielkie dzięki za uwagi.
    efekt poprawek (na tym samym monitorze i z tymi samymi oczami) tutaj: http://lh3.ggpht.com/_iV7FWdSQc1A/TA...C_0070_2_2.jpg
    piszcie czy jest lepiej i ewentualnie jak poprawić w PS. Pozdro

Domyślnie

imo
    1. fota ma lepsza twarz
    2. fota lepsze popiersie (twarz wglada jakby plaska byla, za bardzo rozmyte miedzy oczami, jakis kosmos, avatar...)

Uprawnienia umieszczania postów