Close

Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4
    witold35
    Gość

Domyślnie sb 600 help mruga wyświetlacz

witajcie

kupiłem sobie sb600 używaną (wreszcie) i bawiłem się nią a tu nagle wyświetlacz mruga to znaczy mrugają wszystkie opisy, jakiś tryb serwisowy albo coś innego.

Ba dzwoniłem do serwisu i chłopcy nie wiedzą o co chodzi, lampa chodzi normalnie

czy ktoś może łopatologicznie pomóc biednemu z problemem

pozdrawiam
    Witold

Domyślnie

Moja też mrugała.. 2 razy 1 x jeszcze na gwarancji (serwis naprawił za free) a drugi raz m-c po gwarancji... serwis naprawił ponownie ale już za moje.. sprzedałem i nie żałuję. Zostałem przy Metzach...
    طالب مع S5Pro Metze Stronka* MyPort

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez witold35 Zobacz posta
    witajcie
    Ba dzwoniłem do serwisu i chłopcy nie wiedzą o co chodzi, lampa chodzi normalnie
    Mówiąc wprost, chłopcy rżną głupa - jak to serwis n(cenzura) ma w zwyczaju.Chłopcy doskonale wiedzą,że jest to często występująca przypadłość SB600 której o dziwo n(cenzura) nie chce uznać za wadę fabryczną.
    Pozostaje Ci tylko przyzwyczaić się do tego i robić zdjęcia do puki się da a potem albo naprawa (droga) albo kupno nowej lampy.
    Moja migała przez ponad rok i nic się nie działo.
    Samsung NX300,NX20, 18-55 OIS i 30mm f:2 50-200 OIS III

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez witold35 Zobacz posta
    W serwisie Nikona powiedzieli Ci, że nie wiedzą o co chodzi?
    Nie raz czytałem tu na forum o tej usterce w lampach SB, więc nie powinna to być jakaś nowość dla serwisu...

Uprawnienia umieszczania postów