Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 34

Domyślnie Klify Moheru w pelnej okazalosci....

Dzis wyskoczylismy na zachodzik na najslynniejsze Irlandzkie klify.......o dwuznacznej nazwie The Cliffs Of MOHER......w polowie klifow na szczycie widac wieze przy ktorej znajduje sie "taras widokowy" i glownie stamtad pochodza znane kadry.....tym razem jednak poszlismy na partyzanta przez pastwiska.....WARTO BYLO!
    Namemlalem sie troche ale nad tym musze jeszcze popracowac.......
    Chce zaprezentowac pierwszy kadr z tego wypadu........juz w puszce mi sie podobal.....mam nadzieje ze Wam tez podejdzie

Ostatnio edytowane przez Anja_G ; 24-04-2010 o 07:37 Powód: ort. "z tamtad"

Domyślnie

Świetny kadr i znakomita obróbka
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

Przepięknie. Jeszcze ładniej niż zwykle wyszły ci kolorki. Kadr bezbłędny.

Domyślnie

Nie zgodzę się. Miejscówka cudna. Niebo też niczego sobie. Ale ta kupa trawy na pierwszym planie psuje wszystko.. A klif taki fajny... 18 kroków do przodu i bedzie lepiej..
    D200+N35/2D+N50/1,8+N17-55/2,8+N80-200/2,8+T12-24+S50/2,8macro+2xSB800 i.t.p. szpeje

Domyślnie

Naprawde niezle ci wyszlo, ten kolor trawki jest kapitalny.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez macmac Zobacz posta
    Nie zgodzę się. Miejscówka cudna. Niebo też niczego sobie. Ale ta kupa trawy na pierwszym planie psuje wszystko.. A klif taki fajny... 18 kroków do przodu i bedzie lepiej..
    Acha......ta "kupa" trawy jest w pelni zamierzona, kadrow bez "kupy" mam jeszcze ze 40......i wlasnie przez te kupe mi sie podoba

Chlopaki co do kolorkow to wieczorne swiatelko.......ech jednak warto jezdzic w takie miejca o odpowiedniej porze!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Acha......ta "kupa" trawy jest w pelni zamierzona, kadrow bez "kupy" mam jeszcze ze 40......i wlasnie przez te kupe mi sie podoba

Chlopaki co do kolorkow to wieczorne swiatelko.......ech jednak warto jezdzic w takie miejca o odpowiedniej porze!
    Własnie ta kupa trawy robi to zdjecie takim dobrym.

Domyślnie

Trafiony - zatopiony, świetna fota, absolutnie żadnych pytań.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

naprawdę dobra

kulten
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    ... a jednak.
    Tym razem duzy odskos w stos. do poprzednich dokonan. 0 uwag. Podoba mi sie i to bardzo.

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów