Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Domyślnie Praga - odsłona czwarta: architektonicznie nie symetrycznie.

Dziś trochę koloru i parę okienek:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

Pozdrawiam.
    D700 D50 voigtlander, biometar, arsat h, helios, nikkor, tair, mir, pentacon, sigmy, tamrony itd. wypalające oczy eizo.
    Żyletki służą do golenia, 16 Million Reserve jest naprawdę ostra.

Domyślnie

siódemka gicior. kolorowa, malarska.... możnaby nad samym kadrem pokombinować, tzn. co tam widać w tym oknie, ale i tak jest fajne. Pozdrawiam.

Domyślnie

Ten temat okienny w miarę ciekawy, muszę z nich zrobić małą galerjkę i wstawić do architektury.
    Zobaczymy jak mnie zjadą
    D700 D50 voigtlander, biometar, arsat h, helios, nikkor, tair, mir, pentacon, sigmy, tamrony itd. wypalające oczy eizo.

Domyślnie

Też mnie 7-ka ujęła w odróżnieniu do 5-ki, która mz AF ma nie tam gdzie trzeba.
    D610. F801s. N28-70/2,8. N50/1,4D. N55/1,8micro. N85/1,4. N70-200/2,8VR. Sb800. LP mini trekker

Domyślnie

Tak prawdę mówiąc, w temacie fotografii jestem początkujący, a w temacie architektury naprawdę raczkuję.
    Za to naprawdę duużo czytam i oglądam tysiące prac bardziej lub mniej uznanych autorów, jeżdżę na warsztaty, kursy i szkolenia.
    Moimi recenzentami są najczęściej osoby z plfoto, digartu, naszego forum oraz osoby związane z wrocławskim kwadratem.
    W akcie, portrecie, mam w miarę łatwo gdyż "prowadzą mnie" dosyć znane osoby (Fetisch, White Alice itd..) i uwagi tych osób
    są najczęściej bezbłędne. Architektura jednak mnie zabija, widzę coś, mam ustawiony obraz w głowie a wyniki słabiutkie.
    Jedno co wiem, to to ( ), że pochlebstwa odnośnie moich prac są przyjemne, lecz krytyka czasami brutalna krytyka
    boli mocno lecz naprawdę uczy. Ale się rozpisałem.
    Pozdrawiam.

Domyślnie

Jak to powiedział Pawlak w "Nie ma mocnych " ...niech nam książek nie czyta. a tak poważnie to bardzo fajne prace.
    Życie jest jak pudełko czekoladek, nigdy nie wiesz co dostaniesz.

Domyślnie

Uwielbiam to forum, co wchodzę, to mogę się czegoś dobrego nauczyć. Fantastyczne pomysły i wykonanie.

Domyślnie

2,7 i 8 zdecydowanie naj - czyli ładnie i pomysłowo
    pozdrawiam
    Marek Idzikowski
    NIKON Z8 / N24-70 F2.8/ N70-200/ ROLLEIFLEX 2.8F / HASSELBLAD 503CWD

Domyślnie

Te okna i witraże są bardzo ładne, ktoś się musiał namęczyć. 7 naj. Zbieram się na wycieczkę do pragi. Chyba nawet założę jakiś wątek na temat takiej wycieczki - co i jak?
    D90 szkiełka i błyskotki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ayu Zobacz posta
    Zbieram się na wycieczkę do pragi. Chyba nawet założę jakiś wątek na temat takiej wycieczki - co i jak?
    hmm... Ale przecież wycieczka do Pragi już była?
    Zbieraj na wycieczkę do Paryża
    Wychowany na Fuji...

Obecnie - "jedną nogą" w Nikonie... =]

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów