Czy zdarza się wam error przy auto przełączaniu zasilania z gripa na body ? Już dwukrotnie tego doświadczyłem. Po wykończeniu aku z gripa auto przełączenie skutkuje errorem. Pomaga jedynie wyjęcie wszystkich podłączonych akumulatorów.
Szukaj
Czy zdarza się wam error przy auto przełączaniu zasilania z gripa na body ? Już dwukrotnie tego doświadczyłem. Po wykończeniu aku z gripa auto przełączenie skutkuje errorem. Pomaga jedynie wyjęcie wszystkich podłączonych akumulatorów.
Ostatnio edytowane przez prz3mo ; 17-02-2010 o 09:06
Pozdrawiam-Rajmund
Dwie puszki, dwie lampy i trochę szkła
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
U mnie bez problemów. Wyjmowanie/wkładanie aku do gripa, odłączanie/podłączanie gripa również bez problemów.
Zarówno na 3e jak i na 8xAA.
D814 | 12-300/1.4-4
Nie chodzi o wkładanie i wyjmowanie aku tylko o automatyczne przełączenie zasilania w trakcie pracy po wyczerpaniu się aku z gripa na aku z body.
Pozdrawiam-Rajmund
a uzywasz oryginalow czy zamiennikow ?
Niestety ale Alpha
Pozdrawiam-Rajmund
U mnie bez problemów.
To odnośnie przełączania po wyczerpaniu w gripie
dodatkowo:
Wyjmowanie/wkładanie aku do gripa, odłączanie/podłączanie gripa również bez problemów.
Zarówno na 3e jak i na 8xAA.
D814 | 12-300/1.4-4
Te klocki też działają prawidłowo jedynie opcja po wyczerpaniu jednego szwankuje, jeszcze poobserwuję bo może problem polega na tym że pechowo koniec jednego nastąpił w momencie zapisu i to powodowało jakieś zakłócenia. A z tego co kojarzę to w tym momencie strzelałem krótkimi seriamiZamieszczone przez dandan
Ostatnio edytowane przez plusfoto ; 16-02-2010 o 22:36
Pozdrawiam-Rajmund
Skontaktuj się z nami