Close

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 50

Domyślnie obróbka zdjęć ślubnych

Robiłem ostatnio zdjęcia ślubne znajomym chciałbym zrobić im prezent i oddać je obrobione w albumie. Szukam kogoś kto je obrobi - ja się dopiero uczę o to nie jest najlepszy set do nauki. Oczywiście nie za FREE.
    Fajnie jakby był ktoś z mojego rejonu - mam koncepcję tylko trzeba obgadać
    D600+D300+ N24-70 2.8 - marzenie spełnione,N70-200 2,8 VRII - kolejne marzenie spełnione S10-20 3,5+S85 1,4+N35 1,8 + SB600+SB800+SB900+HOYA SLIM polar+parasolki,statywy,radioodpalacze....itp.

Domyślnie

a ile masz tych zdjęć do obrobienia i o jakiej kwocie myślisz (PLN/zdjecie)

Domyślnie

Wysłałem PM.
    Nikon Z6 III, Nikkor Z 14-24/2.8 S, Nikkor Z 105/2.8 mc S, Viltrox 35/1.2 LAB, Leofoto Ranger LS-254C + LH-30

Domyślnie

z tego co wiem album to ok 50 sztuk co do ceny nie mam pojęcia jakie są stawki
    D600+D300+ N24-70 2.8 - marzenie spełnione,N70-200 2,8 VRII - kolejne marzenie spełnione S10-20 3,5+S85 1,4+N35 1,8 + SB600+SB800+SB900+HOYA SLIM polar+parasolki,statywy,radioodpalacze....itp.

Domyślnie

eee co ja się wtrącam.
    Ostatnio edytowane przez Zibi1970 ; 11-08-2009 o 14:03

Domyślnie

czemu masakra - najprosciej za darmo wszystko robic
    zaczynam rozumiec coraz bardziej dlaczego ludzie sie cenia - to jest czas, ktory sie poswieca by zdjecie bylo dobrze obrobione, czasami obrobka potrafi uratowac zdjecie i tutaj licza sie umiejetnosci grafika, tym bardziej ze to zdjecia na cale zycie
    owszem, ktos moze wziac mniej za obrobke ale i ta cena podana przykladowo przez stock'a jest takze rozsadna

EDIT
    wpis tyczyl sie wypowiedzi poprzedniej Zibi - wiec mozna usunac jezeli Admin sobie zyczy
    "Nikon może mieszkać z innymi zwierzętami i dziećmi. Obowiązuje umowa adopcyjna. Kociak dostanie wyprawkę: paczkę karmy, legowisko, miseczki i ulubioną zabawkę."
    WaWeWu

Domyślnie

sbs2005,

zrobienie zdjęcia ślubnego w studio kosztuje od 15 zł gdzie facet musi mieć aparat, zrobić zdjęcie i potem samemu obrobić a w tym wypadku mamy gotowy materiał, który trzeba obrobić. Wg mnie nie więcej to jest warte niż 250 -300 zł ale to moje zdanie i w sumie nie powinienem się wtrącać więc już nic nie piszę.

Domyślnie

Zibi rozumiem Ciebie i takze sie zgodze i jak napisalem ktos moze wziac mniej - jednak nie widzielismy zdjec i nie mozna mowic czy sa one "dobre" by tylko je obrobic czy nalezy nad nim wiecej popracowac
    "Nikon może mieszkać z innymi zwierzętami i dziećmi. Obowiązuje umowa adopcyjna. Kociak dostanie wyprawkę: paczkę karmy, legowisko, miseczki i ulubioną zabawkę."
    WaWeWu

Domyślnie

250-300 zł za szt czy cały materiał ?
    jak cały to powodzenie życzę w szukaniu chętnego
    a jak się znajdzie chętny to poproszę o namiary, też będę mu dawał cały materiał w takiej cenie do obróbki i to systematycznie
    Pozdrawiam
    ps tylko ja bardzo wymagający jestem co do rezultatów takiej pracy

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów