Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 40

Talking Spinacz Studio w Afryce... vol.II ;-)

[CENTER]Witajcie

W zaprezentowanej już pierwszej części byliście świadkami pojmania szefostwa Spinacz Studio przez Autoktonów w związku z morderstwem dokonanym na pluszowym kocie z wielkopolskiej Afryki... dziś część druga tego dramatu... zapraszamy...

1. I przybył!.. Najokrutniejszy z Okrutnych Wódz Mucha Nie Siada!.. I w wielki gniew wpadł na dzień dobry ciałem i honorem unosząc się w wyrażaniu swojej opinii w niniejszym temacie...

2. Za poczynione zło zabić ich!!!

3. Brrr.. echrgrrr... Zabić, spalić i wykopać z wioski!!!

4. I w ten oto tragiczny sposób don Archibaldini dokonał żywota swego - przy dramatycznym tańcu wudu spłonął na stosie wytykany palcami przez Autoktonów...
    Ostatnimi jego słowy był fragment pierwowzoru tekstu Adama Mickiewicza "dla Ciebie spalam się..." czym wywołał łzy wzruszenia u don Markola, które to łzy
    jednak nie były w stanie ugasić kilkuset stopniowej temperatury rozżarzonych szyszek w kotle śmierci Autoktonów...

5. Przerażonego wizją nieuchronnej śmierci don Markola oszczędzono... wykopano go z wioski, aby zalogował się na tym Forum i ku przestrodze innych opisał w trzech słowach co tam się zdarzyło...
    Bo niech zawżdy narody inne tę wieść znają, że Wielkopolskie Autoktony nie dupy, i swego Wodza mają...

6. No cóż... nie każdy kij ma dwa końce, nie każdy śledź to ryba, nie każda historia ma hepiendowe zakończenie... i tak też stało się w tym przypadku...
    Pluszak nie żyje, don Archibaldini jest spalony w Wielkopolsce, don Markol nie pamięta swojego loginu...

...jednak jest mały odruch optymizmu...

Wódz Mucha Nie Siada przysłał maila z podziękowaniem za przygody, po dokonaniu ww zemsty poczuł się dowartościowany i całkowicie spełniony...

...co uwiecznił w załączniku...

7. I tak oto kończy się ta bezsensowna opowieść o wojażach... Puenty nie będzie, bo po co?..

Ale za to pokażemy kto wystąpił w tym odcinku:

Don Markolo:

8. Don Archibaldini:

9. ...i jeszcze mały bekstejdż

10. ...i bekstejdż II

I już

PS.Pozdrawiamy wszystkich Canonierów, Nikoniarzy, Sonolciarzy i w ogóle fotografowciarzy z naciskiem na ludzi o elastycznym poczuciu humoru

PS.II.Otrzymaliśmy info z zaświatów, że don Archibaldini ma się całkiem nieźle i wnet wróci na kolejną akcję Spinacza
    Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 06-08-2024 o 00:06

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Archibald Zobacz posta

...i jeszcze jedno - Archibald obiecał zmartwychwstać za kilka miesięcy do następnego ataku Spinacza
    ...i ja tego dopilnuję

Wszystkich zainteresowanych zapraszamy na część dwa, miłego (mam nadzieję) rechotania

Domyślnie

hehehe, kopniak na 5 najlepszy

Domyślnie

... no Panowie - dajecie radę !
    MarcinWilk

Domyślnie

I pomyśleć, że niektórzy ludzie mają pracę i brak czasu na takie pierdoły

A tak poważnie to czekałem z niecierpliwością na część 2 i wreszcie mogę to napisać: jesteście zdrowo popieprzeni, a ja jak dorosnę to też taki będę. Cała historia zrealizowana z dbałością o szczegóły i poświęceniem i za to duuuuże brawa! To jak na razie najlepsza produkcja Spinacza.

PS. Mam nadzieję Archi, że Maja nie musi tego oglądać bo będzie miała zrytą psychikę od małego

Zbanowany
    Miasto
    jerergeg

Domyślnie

dobre w RYJ! chciałbym zobaczyć minę np. przechodzących obok stróży prawa, ciekawe czy by zapytali, a Panowie to co właściwie tu robią?

Domyślnie

hehehhehhehe...kolejna udana zabawa!!!
    Pozdro chłopaki

Domyślnie

Czadzik............., ale z Was wesołe chłopaki i fotogeniczni do tego
    Właśnie obejrzałam wszystkie opowieści i chyba za dużo dobrego jak na jeden raz

Już czekam na kolejne dawki śmiechu!

Oszczędny w słowach Awatar FalkoN.pl
    Miasto
    Strzyżyno/Koszalin

Domyślnie

Rewelacja ... czekam na następne ataki
    D200 |N 18-200 VR |S 17-70| SB-800 | MF 55XproB + 488RC2 | Vanguard Kenline 29
    Moje wypociny

Domyślnie

Obejrzałem obie części Przednia zabawa

Gratuluję dystansu do siebie i duuuużego poczucia humoru

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów