Close

Strona 7 z 10 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 91

Wątek: Tani monitor.

Domyślnie

Pytanie go kolegów znawców, chcę kupić na gwiazdkę dla syna monitor do zastosowań uniwersalnych czyli internet, edycja tekstu, również amatorska obróbka zdjęć w PS. Budżet 1000 zyli. Czy HP ZR22w 21,5 cala 1920x1080, plamka 0,248 mm, matryca S-IPS matowa, będzie ok?
    Ostatnio edytowane przez Yaro ; 25-11-2010 o 16:27
    foto, jazz & more .....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Yaro Zobacz posta
    Pytanie go kolegów znawców, chcę kupić na gwiazdkę dla syna monitor do zastosowań uniwersalnych czyli internet, edycja tekstu, co nie co obróbka zdjęć. Budżet 1000 zyli. Czy HP ZR22w 21,5 cala 1920x1080, plamka 0,248 mm, matryca S-IPS matowa, będzie ok?

po tym co tu się wyrabia bałbym się zwyczajnie zadać takie pytanie, żeby nie zostać zmieszanym ze zgadnij czym
    ja wprawdzie posiadam monitor mieszczący się w założonym budżecie i jestem z niego zadowolony, ale jak już sam ustaliłem i to chyba nawet w tym wątku jestem absolutnie nienormalny....

nie znam monitora o który pytasz....
    ale tak sobie myślę.... idź do sklepu, każ sobie włączyć, sam pogrzeb w ustawieniach....
    i zdecyduj.... sam....!
    żeby było jasne.... ja nie mam złudzeń i zdaję sobie sprawę z różnic między monitorami z różnych półek cenowych..
    i tym bardziej uważam że przy tej półce cenowej taka analiza organoleptyczna wystarczy....

jeśli ktoś odczuje jak już bywało potrzebę konkretnego skierowania w sposób personalny swojej niechęci do tanich monitorów to służę uprzejmie....
    maniak ciemniowy minoltowy
    ucyfrowiony przy użyciu D300, dopieszczony przy użyciu D500
    trochę lotniczych pstryków na www.waldemarkowalski.pl
    spotter.pl

Domyślnie

Pytanie go kolegów znawców, chcę kupić na gwiazdkę dla syna monitor do zastosowań uniwersalnych czyli internet, edycja tekstu, również amatorska obróbka zdjęć w PS. Budżet 1000 zyli. Czy HP ZR22w 21,5 cala 1920x1080, plamka 0,248 mm, matryca S-IPS matowa, będzie ok?
    Weź mu lepiej U2311H/U2211H, bo hapek gotuje gałki oczne na twardo.

Domyślnie

Do kolegi Kux, ...Wsio ok, ale.......
    W mieście, a właściwie w 350 tysięcznej wsi Lublin, nie ma dobrego sklepu, który posiadał by na stanie droższy monitor niż 500 zyli !!!.
    Udało mi się poprosić Vobis by ów monitorek sprowadził celem pomacania uff.....
    Stąd moje pytanie do szanownych kolegów, sam używam Mac'a 24", syn jest jeszcze na etapie finansowania przez ojca, więc zadowoli się budżetem 1000 zł
    foto, jazz & more .....

Domyślnie

BenQ wlasnie wpuszcza na rynek ciekawa zabawke. Nie mowie, ze do grafiki, ale jak na tani monit do wszystkiego, zapowiada sie niezle - matowa matryca VA, LED-owe podswietlenie, 24", 1920x1080. I to wszystko za 959 zlotych. Ciekawe jak bedzie sie sprawowal.
    Marcin "emgieb" Brzozowski
    Jest: kupa klamotow
    Moje fotki: TrekLens

Domyślnie

Czornyj dobrze prawi kup mu DELLa, dostaniesz go spokojnie w granicach tysiaka O tym HP nie czytalem ostatnio dobrych opini

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    Weź mu lepiej U2311H/U2211H, bo hapek gotuje gałki oczne na twardo.
    jak się ma do nich 2209wa ? zależy mi na większej plamce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez chaos Zobacz posta
    jak się ma do nich 2209wa ? zależy mi na większej plamce
    Jeden grzyb.
    Zawodowo zdjęć nie robię już ze 25 lat, ale coś tam zostało. Teraz rozwiązuję problemy innych fotografów.
    monitory.mastiff.pl - masz problem z kolorem, wal śmiało

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tom01 Zobacz posta
    Jeden grzyb.
    Poniżej 2tyś to jeden grzyb i tak gówno wg cytowanego

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sapphiron Zobacz posta
    Poniżej 2tyś to jeden grzyb i tak gówno wg cytowanego
    Ja tam na moje g**** narazie nie narzekam, daje troche po oczach, ale jest przyzwoicie.....nie robie pieniedzy na zdjeciach to mi ten DELL starczy

Strona 7 z 10 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów